PDA

Zobacz pełną wersję : geolodzy i odkrywcy bez uzdolnień

witek1967
25.09.2014, 09:07
witam
rano odpaliłem gre, zacząłem wysyłać geologów na poszukiwanie węgla a tu zonk, uzdolniony geolog do wczoraj szukał mi węgla 1-24 a dziś widzę czas 2-00, sprawdziłem jego drzewko i nawet pół manuskryptu nie ma nie mówiąc o tomach i innych księgach, reszta geologów która cokolwiek dostała do swojego drzewka to samo, to samo tyczy sie tych zielonych krasnali zwanych szczęsliwymi odkrywcami wszyscy stracili tomy i manuskrypty, zacząłem szukać ale rzeczy które przepadły nie wróciły do magazynu, w gwieździe ich też nie ma, chyba dzisiejsza konserwacja pozbawiła geologów i odkrywców uzdolnień, napiszcie czy to przypadek odosobniony czy wiecej nas uszczęśliwiono

Tornados
25.09.2014, 09:12
U mnie maja ksiazki zaladowane

Napisz do supportu moze ci wyjasnia

witek1967
25.09.2014, 09:35
wszystko wróciło do normy, uzdolnienia wróciły , temat do zamkniecia

Eowina1
25.09.2014, 09:59
U mnie część ma, a część chyba nie ma, nie zwróciłam uwagi przy wysyłaniu. Teraz patrzę na czasy i wrócą z poszukiwań skarbów tak, jakby nie mieli żadnych umiejętności rozdanych. Rano trochę się zdziwiłam, że jeszcze nie wrócili niektórzy. Jak zieloni wrócą to może się samo naprawi, resztę sprawdzę dopiero jutro, niestety. Geolodzy są ok, coś chyba dzisiaj te książki pogubili przy szukaniu skarbów.

lonio79
25.09.2014, 15:24
Moi geolodzy właśnie wrócili z poszukiwać rudy złota i w obu przypadkach nie wyświetla, że skorzystali z umiejętności Zbieracz rudy, czyli szybszego wyszukiwania złoża.