Zobacz pełną wersję : Olewanie graczy przez support
To jest największy problem tej gry. Może ja mam jakies wygórowne oczekiwania ale żeby przez tydzień nic nie zrobić, nawet nie napisać że mój problem zostanie rozwiązany. Czy jakis MOD moze mi powiedzieć czy support pracuje i dlaczego tyle czekam na odpowiedź??? Są wakacje może support wyjechał na urlop???
Udało się przez facebook, BB_Teromort mi pomógł, niestety mój problem jest złożony i czasochłonny do naprawy. Ciekawe skąd się wziął. Mam czekać. Tylko konserwa pozwoli mi grać, aż się nie zawiesi. To nie zmienia faktu że support mi nie udzielił odpowiedzi. Szkoda zaoszczędziłbym dużo nerwów.
Ok support się odezwał- dzięki BB Teromort-naprawdę wielkie dzięki.
dzięki BB Teromort-naprawdę wielkie dzięki.
a mógł zabić :rolleyes:
Queen_Miracle
19.08.2014, 14:05
To jest największy problem tej gry. Może ja mam jakies wygórowne oczekiwania ale żeby przez tydzień nic nie zrobić, nawet nie napisać że mój problem zostanie rozwiązany. Czy jakis MOD moze mi powiedzieć czy support pracuje i dlaczego tyle czekam na odpowiedź??? Są wakacje może support wyjechał na urlop???
Ty czekasz tydzień na odpowiedź a ja od 24 czerwca i nic w mojej sprawie nie zrobiono ;/
Największym problemem tej darmowej gry są gracze, którzy twierdzą, że im się należy. Cokolwiek by to było. Dostałeś zapewne zwrotkę, że przyjęto zgłoszenie, ale jeśli oczekujesz, że jeszcze ktoś z supportu będzie potwierdzał zwrotkę osobiście, tak tak, przeczytaliśmy, załatwimy/naprawimy, to sorry, ale masz wygórowane oczekiwania i wyobrażenia :)
browar69
19.08.2014, 14:54
Ja zgłaszałem wiszące zadanie z użyciem apteczki do uzdrowienia generała na wyspie, aby je zaliczyli albo całkiem mi usunęli i pewnie mi nie uwierzycie ale... zadanie nadal siedzi w księdze i nadal nie ma jak go wywalić/zaliczyć. Prawie ROK od zgłoszenia.
Support. Community Manager. Modne lub chwytliwe tematy. Było takie info w serwerze polskim zanim 19 sierpnia na kilka godzin czat przestał działać? Proszę zerknąć do zrzutu ekranu.
http://screenshooter.net/100101521/hmxsuno
Insert image dziwnie tutaj działa. Toteż podam link (ocenzurowany wedle kryteriów serwera polskiego): screenshooter.net/100101521/hmxsuno
Dobre sobie-darmowa ona jest tylko z nazwy-kupuje coś mam prawo oczekiwać-Typowe podejście Polaków-bo za darmo. Tak ciężko zrozumieć że nie wszyscy grają za darmo??? Za coś pieniądze biorą więc mogę oczekiwać że ktoś coś zrobi. Mi gra nie działa wcale. Może właśnie gdyby gra nie była darmowa nie byłoby problemów. A tak siedzą tacy i jeszcze mają pretensje że ktoś coś wymaga.