Zobacz pełną wersję : Wykluczenie konta oznacza..
..ban na amen, czy mozna liczyc na jakas ugode? Dostal ktos jakas informacje od supportu, czy tak jak mnie maja w dup...e? Napisalem do nich w dzien blokady konta, mija 6 sty dzien, cisza..
Tornados
09.08.2014, 10:06
Ugoda juz przeciez byla
Teraz juz nic pewnie nie zdzialasz:/
Teraz, mysle ze moglem oddac wszystkie, szkoda mi wyspy :/ fakt ze 6sztuk oddalem, cztery zostaly.. Ale trudno sie mowi, trzeba poszukac innej gry. Ma ktos jakies propozycje?
Beriaros
09.08.2014, 11:41
Dla exploitera trudno coś zaproponować :p
GrzechuGrek
09.08.2014, 18:06
Teraz, mysle ze moglem oddac wszystkie, szkoda mi wyspy :/ fakt ze 6sztuk oddalem, cztery zostaly.. Ale trudno sie mowi, trzeba poszukac innej gry. Ma ktos jakies propozycje?
1. Olej tego typa piszącego nade mną.
2. Propozycja na inną grę?
Nie ważne jaka to by była gra, ważne aby to była porządna, rzetelna firma, która staranniej testuje gry przed oficjalną aktualizacją oraz nie zwleka z naprawianiem znalezionych i zgłoszonych w niej błędów (zwłaszcza tych rażących), a także nie zwala na graczy całej winy za swoją niekompetencję, lenistwo i nieudolność.
Dla exploitera trudno coś zaproponować :p
A ja uważam, że każdy w tej grze jakoś kombinuje. Cóż, Polak potrafi :D
Beriaros
10.08.2014, 16:14
a także nie zwala na graczy całej winy za swoją niekompetencję, lenistwo i nieudolność.
Ty, typeczku malutki, dodaj jeszcze żeby się zgłosił do mamy aby go nauczyła czytać ze zrozumieniem, w tym przypadku tyczy się to tego jak bb prosiło o oddanie magazynów które JUŻ nie uczciwie zagarnął, on to olał to teraz po prostu won.
A ja uważam, że każdy w tej grze jakoś kombinuje. Cóż, Polak potrafi :D
Ja nie kombinuje od czasu jak zacząłem w to grać jakieś 2 lata temu, ja jak i wielu moich znajomych, po prostu gramy w grę która do tego służy a nie w niej kombinujemy, nie zdziwił bym się jakby bb zrobiło to celowo...takie sito na kombinatorów, podejrzewam że nawet za nimi nie płaczą bo nie maja z nich ani grosza, większość takich to tacy co grają bo chcą jakoś zarobić real cash na swoje nędzne życie w realu. Ja się ciesze że bany się posypały przynajmniej jak się zaloguje to tak jakoś mniej już zalatuje w grze.
O1Zbigniew
10.08.2014, 17:54
Okaż skruche i napisz czynny żal jak do urzędu skarbowego :)
siemaszko O1Zbigniew jestes w grze? ;)
Beriaros kolego nie znasz mnie, nie znasz mojej gry wiec się nie wypowiadaj. Nie będę z Tobą dyskutował bo nie ma to żadnego sensu. Nędzne życie to może Ty prowadzisz, w internecie zgrywasz kozaka.
O1Zbigniew
10.08.2014, 19:38
Zalogowany jestem.
to zbieraj wodę, wezmę całość jak tylko wrócę do gry :D
O1Zbigniew
10.08.2014, 19:54
Napisz jak wrócisz to przeleje wszystko :)
greg0ry3333
11.08.2014, 13:19
cześć cosca niema co pisać i się denerwować i tak nie dostaniesz żadnej konkretnej odpowiedzi do konkretnych osób tylko ble ble ble