Zobacz pełną wersję : NIiemożna wejść na wyspe
Gdy próbuje sie zalogować do gry mam mały kłopot, mianowicie nie laduje mi wyspy tylko uroczy komunikat
"W tym obszarze wystąpił bląd.Prosimy spróbować ponownie"
Serwer Czarci Gaj
Odrazu zanzaczam rożne przeglądarki efekt ten sam
Tornados
14.07.2014, 17:29
Musisz czekac do konserwacji :(
YazonVarda
14.07.2014, 17:38
świetnie, mam to samo ale z przygodą...
ja tez mam to. Napisałem do suportu ze wychodzę o 20:50 i jeśli do tego czasu nie będę mógł się zalogować i wydać moich piłeczek to oczekuję 74000 klejnotów abym mógł kupić to co zostało mi uniemożliwione. a pomysł żeby zamieniać piłki na monetki w stosunku 1:1 to niech se wsadza ten pomysł :P znacie jakąś fajną grę podobna do setlersów ale bez bugów coby można pograć?? bo chyba trza się zwijać z tej połamanej gry
Tornados
14.07.2014, 17:56
Przelicznik 1:1 pojawil sie 2 lata temu...
A wtedy pilki byly na handlu warte kilka razy mniej niz teraz
Nie zmienia to faktu ze mogą to sobie wsadzić :P
YazonVarda
14.07.2014, 18:02
Morlog - sobie możesz prosić. Nawet nie pisną o tym, że popsuli grę na dzień przed konserwą, bo restart serwera robili. Idiotyzm i tyle.
od dwóch godzin nie potrafię się zalogować, jestem już nerwowa, wisi mecz, czas ucieka, szkoda gadać
i tradycyjnie najlepsze w tym jest ze zakończono reset serwerów i od tego już nie działa :P znowu.... ja się boję każdej konserwy. a takie informacje jak reset to powinni informować w grze że będą robić to bym żadnej przygody nie odpalał bo przecież ze 2 dni nie wejdę. a tak teraz uwięziłem 2 osoby na bukanierach i co?? i gówno jak zawsze :P
nadal nie można się zalogować, komunikat: w tym obszarze serwera wystąpił błąd. Nie mam zamiaru pisać do supportu i poniżać się, chciałabym wejść dzisiaj do gry i skończyć mecz, wydać piłki, skończyć event jak w cywilizowanym świecie przystało, bez awantur i żali.
jakie tam awanturowanie może dadzą nam 100 granitu i i dosypkę marmuru albo coś :P jak nie zdobędę tego co będę chciał to chyba skończę ten syf jeszcze 50 min im zostało :D