Zobacz pełną wersję : znów nie mogę wejśc do gry
GANKSTER9505
03.07.2014, 09:58
Po raz kolejny nie mogę wejśc do gry !!!!
Mam to samo na Kolonii. Zrywa połączenie podczas wczytywania.
mi pokazuje młotkowego i nie mogę wejść na wyspę.
Znów problem nie da się wejść do gry!
satan666123
03.07.2014, 10:57
dzisiaj o 8 wziolem sobie premium zeby zrobic 40 wysp od 10 mam problem z gra jak wywalilo tak sie nie moge zalogowac premium leci napisalem do suportu i co chwile wysylam obelgi pod ich adresem
dzisiaj o 8 wziolem sobie premium zeby zrobic 40 wysp od 10 mam problem z gra jak wywalilo tak sie nie moge zalogowac premium leci napisalem do suportu i co chwile wysylam obelgi pod ich adresem
To samo mam jak i kilkanaście znajomków, zróbcie coś naprawcie w końcu tak by się dało grać normalnie
Dwardssad
03.07.2014, 11:01
Przed konserwą jeszcze jakoś dało sie wejść, tylko że lagi okropne ale można było choć znajdki pozbierać; co prawda 2 / 3 razy trzeba klikać jedną i tą sama ale kij z tym ). Teraz po konserwie drugi dzień masakra w ogule wejść sie nie da !
Mundek_May
03.07.2014, 11:45
... jak wywalilo tak sie nie moge zalogowac premium leci napisalem do suportu i co chwile wysylam obelgi pod ich adresemTakim typkom wysyłającym obelgi do supportu powinno się częściej blokować dostęp do gry, dopóki się nie nauczą kultury.
Pisząc grzecznie, więcej zyskasz.
Cham i prostak nawet na odpowiedź nie zasługuje.
Takim typkom wysyłającym obelgi do supportu powinno się częściej blokować dostęp do gry, dopóki się nie nauczą kultury.
Pisząc grzecznie, więcej zyskasz.
Cham i prostak nawet na odpowiedź nie zasługuje.
Puszczają nerwy , wiem coś na ten temat , niby to tylko gra ale jak już się w nią gra to chciałoby się aby to jakoś śmigało W DALSZYM CIĄGU NAJWIĘKSZYM BŁĘDEM JEST BRAK KOMUNIKACJI , NARZEKALIŚMY NA BB_XAARA , NO TO MAMY LEPSZEGO ARTYSTĘ BB_TELESFORA , jedyną aktywność prowadza modzi usuwając nie wygodne posty , cóż za aktywność MOD_DiVA , Zakręcony nie czujesz się zagrożony :)
jak gra tak na kogoś działa to pora znaleźć sobie inne zajęcie, jeszcze komus pikawa padnie i też bedzie że wina BB;)
Ja się loguję bez kłopotu.
PS. I pewnie dostanę za ten post punkty karne, bo jest w złym wątku :)
jak gra tak na kogoś działa to pora znaleźć sobie inne zajęcie, jeszcze komus pikawa padnie i też bedzie że wina BB;)
Żle zrozumiałeś, niema nic do rzeczy pikawa, wchodzisz przed pracą ..kicha, wchodzisz po pracy ... kicha , szukasz jakiegoś info .... oczywiście nie ma, pozdrawiam :)
wIDOCZNIE ZA MAŁO LUB WCALE klejnotów nie kupiłeś.
Yarogniew
05.07.2014, 16:36
wiecznie jest coś popieprzone...
a bedzie dzis wogóle gra działała?
gosiak15
06.07.2014, 10:26
Mam podobnie, nie mogę się zalogować, na początku wchodziłam, ale po kilku minutach wywalało, w tej chwili już wcale nie chcą wpuszczać
na Czarcim zaczyna się powtórka z rozrywki, zapka do przygody 5 minut idzie albo wcale
Kminiacy
06.07.2014, 10:34
Nie mogę wejść na słoneczny na zmianę serwer przeciążony i błąd w obszarze
kiciak2409
06.07.2014, 10:35
Mam podobnie, nie mogę się zalogować, na początku wchodziłam, ale po kilku minutach wywalało, w tej chwili już wcale nie chcą wpuszczać
A byłaś grzeczna?
A byłaś grzeczna?
ja też nie byłem grzeczny......
Widać że ta przypadłość dotknęła Słoneczny Gród
byłam grzeczna - zawsze jestem grzeczna - ale chyba przestanę bo to co się dzieje zaczyna mnie irytować .... i gdyby bluzgi mogły pomóc to bym bluznęła! a co ...
byłam grzeczna - zawsze jestem grzeczna - ale chyba przestanę bo to co się dzieje zaczyna mnie irytować .... i gdyby bluzgi mogły pomóc to bym bluznęła! a co ...
pobluzgajmy razem, może wspólny wrzask BB usłyszy
[QUOTE=lordJan;157953]pobluzgajmy razem, może wspólny wrzask BB usłyszy[/QUOTE ]
obawiam się że nie usłyszy, podejrzewam że BB jest wybiórczo głuche - piszę w formie bezosobowej bo moim zdaniem BB to automat - głuchy i ślepy na potrzeby graczy, a z automatem nie ma co rozmawiać, dyskutować, automatowi wydaje się polecenia a jak ich nie wykonuje to na złom ... i tyle ...
automat też można zbluzgać tak dla zasady :)
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/35942-Tak-sie-nie-da-grac!!!!-Ciagle-problemy-z-serwerem!!!!?p=157972#post157972
Ziva4_old
06.07.2014, 14:12
Temat o problemach z serwerem już jest. Link macie powyżej i proszę tam wypowiadać się.
Ten temat zamykam.
Pozdrawiam
Mod Ziva