PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z wejściem do przygody

Tharisq
02.07.2014, 22:22
Od 2 godzin nie mogę wejść na Łupieżców Grobowców, 3 osoby zaprosiłem i nie dostali zaproszeń. Wczoraj też tak miałem ale tylko przez 15 min nie mogłem wejść, jak wszedłem okazało się, że żadne zaproszenia nie zostały wysłane i musiałem wysłać ponownie.

kowalray
06.07.2014, 10:34
Ja właśnie teraz mam problem w wejściem do przygody. Ciągle mam tylko "Wczytywanie mapy..." i na tym koniec. Na inne wyspy mogę wejść bez problemu, do przygody nie.

krotos666
06.07.2014, 13:36
Serwer przygody bez uprzedzenia przed chwilą został wyłączony.
Powodzenia życzę tym, co robili bloki w tym czasie.

Nie wiem dlaczego BB o tych działaniach nie informuje,
ale najwyraźniej mają mało wrogiego nastawienia wśród graczy.

PS: i na dodatek teraz nie idzie sie zalogowac do gry kolejka z prawie 600 PC

jemen2
06.07.2014, 14:02
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/35942-Tak-sie-nie-da-grac!!!!-Ciagle-problemy-z-serwerem!!!!?p=157972#post157972

robkor
06.07.2014, 14:49
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/35942-Tak-sie-nie-da-grac!!!!-Ciagle-problemy-z-serwerem!!!!?p=157972#post157972

Ciekawe dlaczego odsyłasz w inne miejsce forum. Płacą Tobie za takie działania??

Włączenie 1-dniowego premium blokuje dostęp do konta. Ciekawa prawidłowość. Po wygaśnięciu premium konto się odblokowuje.
NIESTETY TEORIA SPISKOWA CIĄGLE ŻYWA

Tornados
06.07.2014, 14:58
Ciekawe dlaczego odsyłasz w inne miejsce forum. Płacą Tobie za takie działania??

Włączenie 1-dniowego premium blokuje dostęp do konta. Ciekawa prawidłowość. Po wygaśnięciu premium konto się odblokowuje.

Gdybys czytal dzisiaj forum to wiedzialbys ze problem jest tylko na slonecznym grodzie...
O innych dzisiaj nie slyszalem

jemen2
06.07.2014, 15:01

Hi, hi nie płacą niestety , czasami rzucą punktami karnymi , jest niepotrzebnie kilka wątków w tej samej sprawie, o to mi chodziło :)

robkor
06.07.2014, 15:41
Hi, hi nie płacą niestety , czasami rzucą punktami karnymi , jest niepotrzebnie kilka wątków w tej samej sprawie, o to mi chodziło :)

To mi przypomina czasy Dyktatury Czerwonych Bagnetów w Polsce. Historia wiecznie żywa.

Uprawiasz cenzurę,w jakże białych rękawiczkach.

jemen2
06.07.2014, 15:52
To mi przypomina czasy Dyktatury Czerwonych Bagnetów w Polsce. Historia wiecznie żywa.

Uprawiasz cenzurę,w jakże białych rękawiczkach.

Człowieku, nie wiem ile masz lat, nie wiem jakiej historii się uczyłeś kiedyś , teraz. Ale mam nadzieję że nie wiesz , nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz, bo porównanie jest po prostu obrzydliwe, żal mi cię . Pozdrawiam mimo wszystko .

robkor
06.07.2014, 16:06
Człowieku, nie wiem ile masz lat, nie wiem jakiej historii się uczyłeś kiedyś , teraz. Ale mam nadzieję że nie wiesz , nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz, bo porównanie jest po prostu obrzydliwe, żal mi cię . Pozdrawiam mimo wszystko .

"Uderz w stół, a nożyce się odzywają"

jemen2
06.07.2014, 16:21
Jak masz coś do mnie osobistego, może chcesz lekcji historii i wtedy zrozumiesz może co piszesz to napisz na PW , nie zaśmiecajmy tego wątku . Pozdrawiam .

Mundek_May
06.07.2014, 16:22
NIESTETY TEORIA SPISKOWA CIĄGLE ŻYWASkąd wy się bierzecie ? Coraz to pojawia się kolejny "nawiedzony", podejrzewający istnienie tajemniczego"układu" w TSO.

thordis
06.07.2014, 16:22
"Uderz w stół, a nożyce się odzywają"

Z kogo to cytat?;) bo zwykle jest "Uderz w stół, a nożyce sie odezwą".

btw własnie mam włączone premium 1-dniowe, gram sobie, przygode robie. Jak tam teoria spiskowa?

Skąd wy się bierzecie ? Coraz to pojawia się kolejny "nawiedzony", podejrzewający istnienie tajemniczego"układu" w TSO.

Może słonce za mocno grzeje? No i przecież wakacje są, więc i niektórzy mają za dużo wolnego czasu;)

Mundek_May
06.07.2014, 16:34
Też sobie wczoraj premke odpaliłem by zrobić hurtem wszystkie zaległe mecze. Grałem do pewnego czasu bez problemow.
Problemy pojawiły się dopiero bardzo późnym wieczorem po przekroczeniu dozwolonego, bezpiecznego limitu przyjętych procentów.
Wtedy zaczęły się radosne bloki weteranem i "tajemnicze" zniknięcia puszkarzy i elitarnych,
w konsekwencji czego dziś musiałem armatki na handlu skupywać, by uzupełnić braki kadrowe. :D.
Do tego nawet jakiś bzdurny temat na komentatorów MS w Brazylii spłodziłem, czego mój świadomy umysł nie pamięta. ;)
Pewnie to też wina TSO. ;)

lordJan
06.07.2014, 16:41
Dlaczego MODzie zamykasz wątek który istnieje dłużej niż ten, czyżby tam za dużo psów wieszali na BB ? Więcej już się nie da powiesić, zabrakło psów

thordis
06.07.2014, 16:44
Proponuje kliknąc w link który jest tam podany i zobaczyc date założenia;) Ten temat pewnie też zostanie przypięty albo zamknięty.

lordJan
06.07.2014, 16:46
chodziło mi o jego zaistnienie dzisiaj

Kłusownik1
07.07.2014, 21:47
przecież to tragedia, gra nie pozwala grać.

Czas na zmiany

ale nie w grze tylko gry

- bo z tego co widać to jest tak coraz częściej i gorzej

Gra ma umilać czas - a nie go psuć i powodować stres

żenada, co chwile wywala
obecnie gra polega na tym że wywala i się loguje potem kilka zdań na czacie i powtórka

Tornados
07.07.2014, 21:49
Ja was podziwiam za to ze placicie za ta zbugowana gre ktora przez wiekszosc czasu dziala jak chce