Zobacz pełną wersję : Znikające surowce
Witam,
kilka dni temu wysłałem 10 tysięcy bali egzotycznych pewnemu graczowi. Z racji tego, że jest nieaktywny, o czym dowiedziałem się dzisiaj, nie dostałem towaru, którego sobie życzyłem zgodnie z naszą umową. O ile wiem, bale egzo po 8 godzinach od niezaakceptowania lub odrzucenia oferty powinny do mnie wrócić. Tymczasem ich nie ma. A mnie są pilnie potrzebne, bo chcę sobie budynki podnosić, a bale wcięło. Sprawdziłem całą pocztę i nie mam oferty o odrzuconej transakcji.
Tornados
02.07.2014, 10:47
A nie jest teraz tak ze ta osoba musi otworzyc poczte zeby niezaakceptowana oferta wrocila?
No nawet mi nie mów, że 10k bali poszlo w nicość.....
Tornados
02.07.2014, 11:06
Nie jestem tego w 100% pewny
Po prostu wydaje mi sie ze kiedys byl podobny problem i chodzilo wlasnie o to ze 2 gracz nie otworzyl poczty
A nie jest teraz tak ze ta osoba musi otworzyc poczte zeby niezaakceptowana oferta wrocila?
Niestety tak jest.
Może support pomoże bo inaczej poszły w nicość.
Nie poszly w nicosc, wystarczy wejsc w wiadomosci wyslane i w odebranych pojawi sie odrzucona ofka.
Nie poszly w nicosc, wystarczy wejsc w wiadomosci wyslane i w odebranych pojawi sie odrzucona ofka.
Dzięki!!! Odzyskałem swoje surki. Przy okazji jeszcze kilka innych ofert :)
Człowiek całe życie się uczy i głupi umiera. Nie wiedziałem o tym myku.
Polkjmn - sorki za wprowadzenie w błąd.
Ja po prostu nie zaglądam w wysłane bo tam mam tylko "RedJul daje premię jednemu z twoi...".
Beznadziejnie to zrobione.
Tornados
02.07.2014, 13:53
Tez tam nigdy nie patrze chyba ze przypadkiem sie kliknie :D
Dziekuję bardzo za info :) Czekam co support odpowie hehe. RedJul nie ma za co przepraszać :)
anael6669
02.07.2014, 18:33
Od innej strony coś dodam:
Czasaaaaaami na lagach da się wystawić za monety więcej niż 30 ofek i pomimo, ze ich nie widać u was w kantorze to są wystawione, towar wraca jak się skończy czas ofki, a jak ktoś przyjmie ofkę towar idzie do magazynu. mój rekord 36 ofek za monety zacinało się na lagach między 15 monet a 21.