Zobacz pełną wersję : Problem naprawiono tylko ze dalej nie mozna sie zalogowac
Występujące utrudnienia [rozwiązane] Drodzy Gracze,
o obecnie występujących utrudnieniach już wiemy - dziękujemy za zgłoszenia.
Dział techniczny analizuje całą sytuację.
Gdy pojawią się dalsze informacje, dam znać.
Aktualizacja
Utrudnienia występujące w grze nie powinny już się pojawiać.
BB_xaar
a to ciekawe, mnie wywalilo i nie wpuszcza :)
Mnie też, wywala już na samym początku, jak przy konserwie.
Mnie też i to z nieciekawym komentarzem
Połączenie nie powiodło się
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
Nie chcesz niczego przegapić?
Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online
I łopatki, widok jak przy konserwie.
Połączenie nie powiodło się :(
W adresie pokazuje przerwę techniczną, fajnie że poinformowali o konserwie.
Mi się udało przyjąć zapro do przygody....
Po 5 minutach wywaliło i nie mogę wejść na wyspę, pokazuje mi, że jest "PRZERWA TECHNICZNA"!!!!!
Co to ma być? Ludki będą kląć, że łupieżcy zaczęci i ich uziemiłam, niech to
O slimak, witaj, czyli zapraszającego też wywaliło, ostro jest, widać ^^
Masakra od wczoraj nie da się grać czyżby szykowała się promocja 100% kleji
Mnie też i to z nieciekawym komentarzem
I łopatki, widok jak przy konserwie.
Mam dokładnie to samo.
Mi się udało przyjąć zapro do przygody....
Po 5 minutach wywaliło i nie mogę wejść na wyspę, pokazuje mi, że jest "PRZERWA TECHNICZNA"!!!!!
Co to ma być? Ludki będą kląć, że łupieżcy zaczęci i ich uziemiłam, niech to
Spoko nie będę krzyczał :D
O slimak, witaj, czyli zapraszającego też wywaliło, ostro jest, widać ^^
wywalilo wszystkich zakładam...
jakos sklep z klejem sie nigdy nie psuje... ech...
Sami znajomi:)
Z tego co widzę to Nową Ziemię to nawiedziło.
Czyli jednak nie przerwa techniczna tylko się pop.., znaczy się popsuło:)
grabolek
23.06.2014, 10:06
Wielkie brawa dla informatyków z BB. Tak zepsuć to mało kto potrafi.
ja na gre moge wejsc ale za to nie moge na przygode. najpierw z 10 min wczytuje a potem komunikat ze serwer przeciazony
ja na gre moge wejsc ale za to nie moge na przygode. najpierw z 10 min wczytuje a potem komunikat ze serwer przeciazony
Bo Ty z Kolonii jesteś a nie Nowej Ziemi:)
rikitikitaka
23.06.2014, 10:10
czy ktoś wie ile będzie trwała ta przerwa?
co z włączonym premium?
Tantanos12
23.06.2014, 10:10
Najgorzej wkurza brak reakcji i informacji - widocznie uznają, że nas nie trzeba informować, wystarczy walnąć kilof i młot i sprawa załatwiona. Zróbcie jedną wielką konserwacje (taka na pól roku) i skończcie nas i siebie męczyć.
SirSoulRoe
23.06.2014, 10:11
Tak to jest jak sie studiuje latami "imprezując", a praktyki później zero (0) ;) Wychodzą takie "informatyki" po uniwerku, co się książek naczytali a pojęcia zielonego nie mają jak się do sprzętu zabrać ;) Później są efekty... Ciekawe czy się moje wojsko zbudowało...na 17h nastawione..wrr..
marmurekkce
Oni mają "drobne problemy techniczne " , oni są jak uszkodzone kolano,w nodze jest obecne, czasem nawet sie zgina, ale chodzić się ni da...
Dla odmiany moje zapro do przygody wisi w wiadomościach, także z góry przepraszam pozostałych uczestników, po cichu licząc ,że mają ten sam problem...
Vatharian
Nie narzekajcie, że to akuratnie BB, równie dobrze to może być DDoS, albo problem z siecią Ubisoftu.
Wczoraj na przykład maniakalnie próbowałem grać w AC4 i podpiąć się second screenem i cały czas mnie wywalało.
I wyluzujcie, to tylko gra.
Wywaliło jak zawsze i zero możliwości logowania i ŻADNEJ INFORMACJI . PSEUDOTECHNICY , OGARNIJCIĘ SIĘ !!!!! Nigdy nie ubliżam , ale skoro ktoś mnie olewa mam do tego prawo .
slawek999
23.06.2014, 10:13
też mnie wywaliło i nie wpuszcza. mam komunikat o przerwie technicznej. Wy też ?
jest ta przerwa ?
Przerwę techniczną to ja mam tylko w adresie, na stronie wyświetla się, że nie można się zalogować... I jak tu pracować?? :p
Nie narzekajcie, że to akuratnie BB, równie dobrze to może być DDoS, albo problem z siecią Ubisoftu.
Wczoraj na przykład maniakalnie próbowałem grać w AC4 i podpiąć się second screenem i cały czas mnie wywalało.
I wyluzujcie, to tylko gra.
Tak to tylko gra , wczoraj co chciałem coś zrobić na wyspie , dupa , dzisiaj to samo dupa i ty to nazywasz grą . W tym problem żeby to zaczęła być gra , bo w tej chwili nie jest .
też mnie wywaliło i nie wpuszcza. mam komunikat o przerwie technicznej. Wy też ?
jest ta przerwa ?
Czy jest przerwa to się pewnie za godzinę-dwie dowiemy. ;)
Przynajmniej mogliby napisać jakiś komunikat do kiedy jest ta "przerwa techniczna"
SirSoulRoe
23.06.2014, 10:16
Oni są na urlopie i zapomnieli włączyć chłodzenie w serwerowni wychodząc na samolot ^^
Poooczekajcie, BB xaary i reszta wstaną, podrapią się w głowę, wejdą na fejsa, to się zorientują, że coś się dzieje. I lada dzień ukaże się info...
SirSoulRoe
23.06.2014, 10:22
Cos się zaczęło dziać...cud ;) Działa już ;)
Aqarius18
23.06.2014, 10:25
Nie działa :(
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu.
I tyle.....
BB obudźcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po wejściu po minucie wywala albo przy próbie wejścia na przygodę.
no i prosze panstwa kolonia równiez lezy....
leży i kwiczy jakieś kolejki logowania się pokazują co za *****izm do potęgi masakra normalnie nic zrobić nie potrafią za co oni tam w ogóle pieniądze biorą lepiej niech głowy popiołem posypia i worki jutowe na siebie założą i na kolanach do Jerozolimy zasuwają za te problemy co nam stwarzaja
18.16 się zalogowałem dopiero....
seniorka
23.06.2014, 17:44
wczoraj puscilem krawca ,dzis od rana nie moge sie zalogowac,, serwer uszkodzony,, a jest juz 17:44
seniorka
23.06.2014, 17:45
tzn krzystof 23261 nie moze sie zalogowac