PDA

Zobacz pełną wersję : Podsumowanie Gospodarki - Produkcja monet.

Henzel
19.06.2014, 22:17
Spoglądałem na Podsumowanie Gospodarki,aby sprawdzić produkcję monet.Zauważyłem dziwną rzecz,która chyba nie powinna tu być.Według tej wersji Podsumowania Gospodarki,do produkcji monet nie wystarczają same sztabki złota,potrzeba także zboża.Tak,zboża.Załącznika nie mogę wrzucić,gdyż jest za duży(ma 500 KB,można tylko 19,5KB). Jak ktoś chce zobaczyć screen,mogę wysłać na pocztę.

MQrk
19.06.2014, 22:30
:confused: :confused::confused: też tak mam

Sciernisko
19.06.2014, 22:58
Spoglądałem na Podsumowanie Gospodarki,aby sprawdzić produkcję monet.Zauważyłem dziwną rzecz,która chyba nie powinna tu być.Według tej wersji Podsumowania Gospodarki,do produkcji monet nie wystarczają same sztabki złota,potrzeba także zboża.Tak,zboża.Załącznika nie mogę wrzucić,gdyż jest za duży(ma 500 KB,można tylko 19,5KB). Jak ktoś chce zobaczyć screen,mogę wysłać na pocztę.

Człowieku, zmień grę.

Masz na wyspie "złotą wieżę"?

Żal.pl. Grać i nie wiedzieć po co.

ThePeper
19.06.2014, 23:23
Człowieku, zmień grę.

Masz na wyspie "złotą wieżę"?

Żal.pl. Grać i nie wiedzieć po co.

Człowieku zwróć uwagę od kiedy kolega zadający pytanie gra, zapewne nie ma złotej wieży i może tego nie wiedzieć.

Żal.pl tak szufladkować.

nalezyszdostada
19.06.2014, 23:54

Kolega może i nie ma złotej wieży co nie znaczy ze w podsumowaniu mu nie pokazuje zboża. Jednak chyba nie zobaczył ze tego zboża do produkcji monet mu nie ubywa a jedynie pewnie stajnia oraz młyny.

kinia19910
20.06.2014, 01:04
Nawet jak nie ma to pokazuje, ale nie pobiera :) Szare powinno być.

JacekZwonsem
21.06.2014, 16:15
noo nie zasmiecajcie forum bo szkoda papieru a tu zaraz 3 strony beda zapisane ;p

Polkjmn
24.06.2014, 09:23
I Mody będą miały papierkową robotę :)