Zobacz pełną wersję : 3 raz w przeciągu tygodni bug na koszarach!!!!
ELIASZ1988
18.06.2014, 21:03
BB to jakiś żart przeprosiny nie pomagają znowu to samo bug na koszarach po dodaniu premii sierżanta jaja sobie zemnie robicie czy za mało niebieskich kupiłem już????a może za dużo piłek mam bo od dzisiaj w przygodach są!!!
Jurek12345
18.06.2014, 22:42
Proponuję napisać do suportu, a nie płakać na forum.
Shadow_mk
19.06.2014, 05:52
tez mialem caly dzien zabugowane koszary na sknerusie nie wyprodukowala sie ani jedna paczka przez caly dzien suport przez 3 dni nie odpowiedzial .. w sumie nie odpowiadaja juz na zgloszenia chyba jest bug na bugu bugiem popijajac
Sciernisko
19.06.2014, 14:27
BB to jakiś żart przeprosiny nie pomagają znowu to samo bug na koszarach po dodaniu premii sierżanta jaja sobie zemnie robicie czy za mało niebieskich kupiłem już????a może za dużo piłek mam bo od dzisiaj w przygodach są!!!
A czy umiesz po polsku coś napisać?
Ja mam dzis to samo,robi mi łucznikow zamiast rekrutow,skasowalam cala produkcje a on dalej robi ł ale co najlepsze te ł nie trafiaja do oddzaiłow,znikaja tak o ! i ile mam zcekac az wroci do normy? 10h? bo tyle jesczze premie mam na koszarach ;/
CUKOLAND
20.06.2014, 14:59
przynajmniej odpoczniecie od przygód , nazbiera Wam się uzbrojenia a po najbliższej konserwie co zostało zapowiedziane i jest na tym forum umieszczone ,wyprodukujecie taka armię że sam Putin Wam pozazdrosci