Zobacz pełną wersję : nie można otworzyc kolejnego okna w terminarzu
Dzisiejszego dnia nie mogłem otworzyć okna w terminarzu. Czy ktos już spotkał sie z takim problemem ??
Margherita
18.06.2014, 14:46
NIe. Jak klikniesz w okienko to po prawej stronie musisz wybrać nagrodę. Jak wybierzesz i potwierdzisz to jeszcze raz klikasz w złote okienko. I wtedy wpadnie nagroda - do gwiazdy.
Wybierz nagrodę to się okno otworzy.
Szoszon_2004
18.06.2014, 14:47
Kliknij na okno .. następnie w prawym górnym rogu wybierz nagrode i ponownie kliknij na okno :)
Janek1998
18.06.2014, 15:16
Okno specjalne można otworzyć tylko jeśli są otwarte wszystkie wcześniejsze okna.
Odpowiedni komunikat pojawia się po najechaniu na okno w terminarzu, ale komu by się tam chciało czytać.
Też miałam ten problem. Trzeba wybrać nagrodę. A pozostałe okna miałam otwarte. Dzięki Margherita. Komentatorom, (czytaj:Janek1998 ), dziękujemy.
Mundek_May
18.06.2014, 19:19
Też miałam ten problem. Trzeba wybrać nagrodę. A pozostałe okna miałam otwarte. Dzięki Margherita. Komentatorom, (czytaj:Janek1998 ), dziękujemy.A może faktycznie zacząć czytać, to czego ta prosta gra wymaga od gracza, który przynajmniej w stopniu podstawowym opanował jakże trudną w dzisiejszych czasach umiejętność czytania? Nie wspomnę już o czytaniu ze zrozumieniem, bo to przerasta możliwości 75% graczy.
http://oi58.tinypic.com/20888z4.jpg
A może faktycznie zacząć czytać, to czego ta prosta gra wymaga od gracza, który przynajmniej w stopniu podstawowym opanował jakże trudną w dzisiejszych czasach umiejętność czytania? Nie wspomnę już o czytaniu ze zrozumieniem, bo to przerasta możliwości 75% graczy.
Mundek bo oni najpierw organizuja teorie spiskowa przeciwko BB, a gdy to im sie nie uda to teoria spiskowa przechodzi na graczy, dopiero potem czytaja
Najpierw strzelają a potem patrzą kto idzie.