Zobacz pełną wersję : szept miga od roku
Czy ktoś z ekipy wie o zgłaszanych problemach?
Problem z migającym szeptem po zalogowaniu jest od ponad roku zgłaszany i do tej pory nikt z tym nic nie zrobił !!!
Tak wiem wystarczy szepnąć do kogokolwiek tylko to już jest irytujące jak codzień się dowiadujemy o kolejnych błędach a tak stare błędy nie są naprawiane tak jak by nikt nie potrafił.
Co event są błędy i co kolejny tym większe mimo, że na testowym były przez graczy wskazane błędy to i tak nic z nimi nie zrobiliście.
CZY LECI Z NAMI PILOT?
Piotru70
17.06.2014, 12:13
Może pora zaktualizować jave i flesha?
Może pora zaktualizować jave i flesha?
To nic nie da ,ToRsTen ma rację , chociaż to chyba jeden z najmniej utrudniających życie błędów , jest tyle tego że po prostu nie chce się ich wymieniać , konserw mamy ostatnio co niemiara i nic niestety z tego nie wynika . Po prostu trzeba do tego przywyknąć :)
szczotkun
17.06.2014, 23:48
To nic nie da ,ToRsTen ma rację , chociaż to chyba jeden z najmniej utrudniających życie błędów , jest tyle tego że po prostu nie chce się ich wymieniać , konserw mamy ostatnio co niemiara i nic niestety z tego nie wynika . Po prostu trzeba do tego przywyknąć :)
Szept miga wtedy, kiedy ktoś pod nieobecność gracza próbuje napisać na szepcie do niego. Po drugim relogu gry, lub napisaniu do kogoś to znika.
Widocznie jesteś bardzo pożądanym obiektem.
W przypadku gdy jednak cały czas miga, to zaktualizować flash player i wyczyścić cache flash playera.
psia_krew
07.07.2014, 11:37
Witam.
Jak długo gram w TSO, tak długo ''miga'' zakładka SZEPT.
Czy do ciężkiej cholery, jest takim wielkim problemem naprawienie tego badziajstwa? Czy w całym BB, czy tam Ubisof-cie nie ma na tyle rozgarniętego jednego informatyka, który może to zrobić? Nerwicy można dostać :mad::mad::mad::mad:
Poszetaj z kimś to migać przestanie, ew przełącz się na szept, zminimalizuj i olej to co inni piszą na globalu i innych
rozwiązaniem jest przeinstalowanie flasha w chromie, bo rozumiem, że z tej przeglądarki korzystasz. jak dobrze poszukasz to znajdziesz rozwiązanie na tym forum.
rozwiązaniem jest przeinstalowanie flasha w chromie, bo rozumiem, że z tej przeglądarki korzystasz. jak dobrze poszukasz to znajdziesz rozwiązanie na tym forum.
Pierniczycie Hipolicie, na każdej przeglądarce szept miga, ze stary, z nowym flaszem, z czyszczonymi ciastkami, tortami i innymi słodyczami.
Nieudaczniki i tyle.
Slavetti
07.07.2014, 23:35
Proponuję, aby naprawiając migający szept naprawili także przewijanie na czacie...
ThePeper
08.07.2014, 06:42
Odkąd pamiętam pierwsze co robię po zalogowaniu to szeptam sam do siebie aby to okno przestało mrugać, żałosne.
Andre_NH
12.07.2014, 19:10
Szept miga informując cię, że ktoś pisał do Ciebie podczas twojej nieobecności :)) Ale chyba nie jest to celowe zamierzenie
Będąc małpą w zoo bez znajomych i mając konto na settlersach, szept też będzie migać, też mnie to irytuje i pamiętam, że jak 2lata temu grałem to też tak było :) Ale co się dziwić jak przez 2 lata jednym z większych sukcesów firmy jest dodanie możliwości przeniesienia łupu od razu do magazynu, za kolejne 2 lata będzie można dropa tak przenieść... huehuehue, można się pośmiać i ponarzekać, od tego jest to forum bo i tak nikt się za ten problem nie weźmie.
psia_krew
13.07.2014, 00:30
Proponuję żeby problemem zajął się pewien ''zakręcony''. Bajer ma słaby, ale pyszałek z niego pierwszej klasy, więc co to dla takiego asa ? ;)
ThePeper
13.07.2014, 10:01
Szept miga informując cię, że ktoś pisał do Ciebie podczas twojej nieobecności :)) Ale chyba nie jest to celowe zamierzenie
Głupoty opowiadasz, miga bez powodu, jestem pewien że nikt nie napisał a mimo to miga, dzień w dzień.
CUKOLAND
13.07.2014, 10:50
oczywiście że miga z powodu masy błędów ostatnio pojawiajacych sie na tej grze
krotos666
13.07.2014, 11:10
... i nie licz na to, że to poprawią.
Pierniczycie Hipolicie, na każdej przeglądarce szept miga, ze stary, z nowym flaszem, z czyszczonymi ciastkami, tortami i innymi słodyczami.
Nieudaczniki i tyle.
napisałem, żeby poszukać na forum. Ale, że niektórzy szukać nie umieją, a jak papugi kłapią w kółko to samo, to postanowiłem ich wyręczyć i proszę bardzo, zerknijcie sobie do tego wątku:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/27990-Chrome-i-literka-%C4%85
Jak zastosujecie się do tego szept Wam migać nie będzie. Mi nie miga.
A jednak "pierniczycie Hipolicie" :) To rozwiązuje problem ą w Chrome - i tylko to. Dzięki temu mam ą w Chrome, owszem, lecz szept jak migał, tak miga. Miga też w Firefoxie, Operze, IE.
może wzorowali się na światłach, z rana u mnie na skrzyżowaniu też pomarańczowe miga :)P
Witam,
w związku z brakiem zainteresowania wątkiem /ostatni wpis z 13.07.2014r./
temat zamykam i przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam
MOD_Lete