Zobacz pełną wersję : Problem z zaliczeniem zadania "mecz towarzyski"
Goro1988
17.06.2014, 06:48
:mad:Jak w temacie ukończyłem ten mecz jakies 3-4 dni temu i wciaz nie zaliczylo mi zadania "dokoncz mecz towarzyski" co zrobic czy juz nie zaliczy ? troche szkoda 110 futbolówek bo pozostałem zadania z eventu mam juz zaliczone
U mnie to samo. Zgłosiłem do suportu, trzeci dzień bez odpowiedzi
stalko01
17.06.2014, 08:51
Tutaj podobnie, tyle że z pierwszym grupowym. Problem zgłoszony wczoraj. Jak na razie brak odpowiedzi.
Mecz towarzyski zakończony, zadanie nie zaliczone. Niech żyje BB!
SeffikN1
17.06.2014, 09:29
Podobnie jak wyzej, 1 mecz fazy grupowej zaliczony, ale zadanie nie zaliczone... szkoda, ze nie mozna kupic i jeszcze raz zrobic...support dowiedzial sie, ale nie reaguje...
ja mam tak ze mam otwarty mecz towarzyski a nie zaliczylo zadania ze mam go otwartego i nie mam kolejnych zadan w zwiazku z tym a support analizuje od kilku dni sytuacje.
BB XAAR ruszcie sie wreszcie do roboty.
Ręce opadają. Mam odpalony mecz towarzyski już po naprawie eventu. Nie zaliczyło mi zadania : PIERWSZY GWIZDEK , które to zadanie polega na rozpoczęciu meczu towarzyskiego.
Od początku Ewentu tłumaczę to suportowi i oto co dostaje po ilus już tam mailach ( MOD w deklu mam to ze niby nie można od suportu upubliczniać odpowiedzi - odpowiedź swiadczy o poziomie suportu )
Witaj FumaPL,
Przepraszam najmocniej za mające miejsce w Twojej rozgrywce utrudnienia.
Uprzejmie informuję, iż jak wynika z danych zawartych w naszym systemie, masz możliwość wykonywania zadań z wydarzeniem "Mistrzostwa świata w piłce nożnej".
W razie dalszych pytań bądź wątpliwości, proszę o kontakt.
Pozdrawiamy,
Zespół The Settlers Online
Fenix007
17.06.2014, 16:10
Ciekawe w jaki sposób bez zakończenia meczu towarzyskiego przejść do fazy grupowej. Mam to samo. Napisałbym bardziej dosadnie co myślę o supporcie - ale określę to tak: Ale mądrale w tym supporcie... Jak tak dalej pójdzie to sami będą sobie grać.
Również mam problem z meczem towarzyskim tak jak Wy. nie pisze do supportu bo po co. powinni dać kod wszystkim na mecz towarzyski trudne takie
Ja pisałem...4 dni temu i mają mnie w dupie...jak wyżej problem z towarzyskim,z tym że mi nie zaliczyło "wygraj mecz towarzyski " mimo że go ukończyłem to nadal wisi w księdze jako nie wykonane.Tak się szanuje graczy.Powodzenia
u mnie dotyczy to pierwszego meczu fazy grupowej, mecz skończony a zadanie wymaga jego rozegrania. Jak, gdzie, czym? Szukać nowych kolekcji by robić premie, kupować znowu pudełka stefana za klejnoty? Po co, przecież nie mam przygody. To jedno mnie ''nie dziwi'' przecież ją skończyłem LOL
Dalej nie przejdę bo łańcuch zaspawany i zamknięty na kłódkę. Czekam na odpowiedź po zgłoszeniu błędu ale z tego co piszecie to szybko się nie doczekam chyba
eeehh
delgadina
18.06.2014, 10:58
ja również już kilka dni temu zakończyłam mecz towarzyski i nadal nie zaliczony...
podobnie u mnie. Pierwsze dwa mecze ukonczone, ale nie dostalem mapy na trzeci i ni w pyte dalej grac :(.. niby serwery wylaczone i costam naprawiaja ale czy zwroca stracony czas ?? watpie :(
Fredek_z_F-K
18.06.2014, 11:52
podobnie u mnie. Pierwsze dwa mecze ukonczone, ale nie dostalem mapy na trzeci i ni w pyte dalej grac :(.. niby serwery wylaczone i costam naprawiaja ale czy zwroca stracony czas ?? watpie :(
To akurat nie jest żaden błąd, w terminarzu dni w któych wypadają mecze są zaznaczone na zielono. Trzeci mecz dopiero jutro.
SeffikN1
18.06.2014, 12:59
oooooo wow wow wow jestem w szoku po dodatkowej konserwie zaliczylo mi 1 mecz fazy grupowej :D
Fenix007
18.06.2014, 18:09
U mnie konserwa nie zaliczyła mi zakończenia meczu towarzyskiego. Ale coś tam bzdurzyli o 26.06... więc czekam dalej i nie robię kolejnych - bo nie mogę.
anjirika
21.06.2014, 08:00
Mam to samo :/ Nie mogę ukończyć zadania, nie zalicza mi znalezienia naramiennika