PDA

Zobacz pełną wersję : zadanie Szukamy czempionów - nie zalicza

KhazzarPL
15.06.2014, 12:32
Jak w temacie, mam problem z zaliczeniem zadania Szukamy czempionów które polega na znalezienie przez odkrywców naramienników (chociaż pisze znajdź na wyspie to i tak w opisie pisze o odkrywcach i oni je przynoszą)
Odkrywcy już kilka razy je przynieśli a nie zaliczyło go, czy to musi być jakiś specjalny typ poszukiwań (krótkie, średnie itd.) czy jest to zbugowane zadanie?

Stan58
15.06.2014, 12:32
Tylko z krótkich zalicza

KhazzarPL
15.06.2014, 12:35
jedyne na jakie nie wysyłam odkrywców... dzięki za szybką odp :)

westuaragorn
15.06.2014, 23:18
to jest jakaś kpina to tłumaczenie, znajdź na wyspie naramiennik do zebrania.... ja do tej pory myślałem że chodzi o pojawiające się kolekcje a tu takie buty..... To jest normalnie kpina i czysta nie kompetencja, gdyby nie ludzi z gildii lub to forum w życiu bym nie wpadł na to że ma to być z krótkich poszukiwań, masakra ciekawe co na to BB

IGI1986
16.06.2014, 09:58
Mi mimo że odkrywcy już 2 razy znaleźli je podczas krótkich poszukiwań... to dalej nie zaliczyło zadania :( ktoś ma podobny problem...?

Sunx
16.06.2014, 10:00
Ja mam tak samo. Mam 100 naramienników z krótkich a zadanie wisi. Czyszczenie ciastek itd, nic nie daje niestety.

feafan
16.06.2014, 10:04
czy do k....y nie można napisać że to ma być z poszukiwań odkrywców i to krótkich czy długich , czawarty dzień a zadanie nie zaliczone bo... właśnie bo znowu wypuściliście jakiś cholerny bubel, gratulacje dla zespołu

może ktoś w końcu napisze wyraźnie jak zaliczyć to cholerne zadanie. bo do tej pory na wyspie nie pojawił się u mnie żaden naramiennik, a odkrywcy z bardzo długich poszukiwań dostarczyli kilku, ale zadania nie zaliczyło.

Stah69
16.06.2014, 11:26
wysyłaj na krotkie i średnie a zaliczy, mi tak zaliczyło ale nie wiem który przyniósł

dario_j
16.06.2014, 12:01
a tu takie buty.....
Korki na obcasach normalnie. To nie jest już tłumaczenie tylko brednie bez sensu, które tylko wprowadzają w błąd. Xaar sobie jeszcze smacznie śpi, a ludków już dawno szał zniszczenia opętał.

Idho
16.06.2014, 12:19
Jak w temacie, mam problem z zaliczeniem zadania Szukamy czempionów które polega na znalezienie przez odkrywców naramienników (chociaż pisze znajdź na wyspie to i tak w opisie pisze o odkrywcach i oni je przynoszą)
Odkrywcy już kilka razy je przynieśli a nie zaliczyło go, czy to musi być jakiś specjalny typ poszukiwań (krótkie, średnie itd.) czy jest to zbugowane zadanie?

polecam zapoznać się z tym tematem (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/35757-Poradnik-do-wydarzenia-Mistrzostw-%C5%9Awiata-w-pi%C5%82ce-no%C5%BCnej)

szczotkun
16.06.2014, 16:53

Nadejszła era gier dla myślących inaczej. Musisz im wszystko napisać, aby mogli skończyć grę. Trzeba trochę pomyśleć a nie iść na łatwiznę.
Co wg ciebie potrafi odkrywca? Hę? Może jeszcze mają ci napisać, abyś wysłał do 5-go dnia eventu?!

IGI1986
16.06.2014, 23:03
Wysylam znalezione i potwierdzone rozwiazanie tego zadania... po pierwsze musimy wyslac odkrywce na krotkie poszukiwania skarbu... a po drugie musimy byc aktywni - online jak bedzie wracal... wtedy zalicza zadanie... pod warunkiem ze grubasek znajdzie naramiennik :) sprawdzone na 3 kontach w chwili pisania i skutkowalo... ;)

Pozdro IGI

RedJul
16.06.2014, 23:31
(...) a po drugie musimy byc aktywni - online jak bedzie wracal... wtedy zalicza zadanie... (...)

Nie musimy, u mnie grubasy wrócili pod moją nieobecność, znaleźli naramienniki i zaliczyło.
Pozdro RedJul :)

IGI1986
17.06.2014, 07:01
Jak ja i znajomi bylismy nieobecni grubasy znalazly naramienniki i nie zaliczyło... znalezienie bedac onlinie nam pomogło... więc podzieliłem się tym z Wami... może innym co maja z tym problemy też pomoże :) a napewno nie zaszkodzi ;)

Indygo
17.06.2014, 07:34
Treść zadania brzmi :

"Znajdź na swojej wyspie naramiennik do zebrania"

'znajdź' , czyli jak domniemam "TY" znajdź, czyli jak domniemałem to "JA" mam znaleźć wśród elementow kolekcjonerskich
szukam jak dureń od 5 dni

"znajdź ... do zebrania"
czy to tłumaczyli jacyś Niemcy ?? toż to prawie nie po polsku

Czy to tak trudno napisać że ma to znaleźć odkrywca z krótkich poszukiwań ??

Shadow_mk
17.06.2014, 08:02
Treść zadania brzmi :

"Znajdź na swojej wyspie naramiennik do zebrania"

'znajdź' , czyli jak domniemam "TY" znajdź, czyli jak domniemałem to "JA" mam znaleźć wśród elementow kolekcjonerskich
szukam jak dureń od 5 dni

"znajdź ... do zebrania"
czy to tłumaczyli jacyś Niemcy ?? toż to prawie nie po polsku

Czy to tak trudno napisać że ma to znaleźć odkrywca z krótkich poszukiwań ??

a czy tak trudno zrozumiec ze to tlumaczy dział BB czyli nalezy podchodzic z do tego z ograniczonym zaufaniem bo oni nawet tlumaczac cyfry popelniaja bledy ?

Indygo
17.06.2014, 08:32
a czy tak trudno zrozumiec ze to tlumaczy dział BB czyli nalezy podchodzic z do tego z ograniczonym zaufaniem bo oni nawet tlumaczac cyfry popelniaja bledy ?

nuu taak :)

no ale skąd wiadomym ma być .... co i w którym miejscu interpretować i w jaki sposób

permutacji bardzo wiele

borsuk58
17.06.2014, 14:42
W moim przypadku, odkrywca z krótkich wrócił pod moją nieobecność i przytargał 4x naramiennik, piłki i inne 'pieprzoty'.
Zadanie zostało zaliczone za 2 razem.

MarchEvka
17.06.2014, 20:51
To jakieś żarty są?
Mi już kilka razy przynieśli naramiennik z krótkich poszukiwań i zadanie nadal wisi...
Pomijam już, że z treści zadania nie sposób domyślić się, o co chodzi...

Indygo
17.06.2014, 23:02
przyniósł mi z krótkich i zaliczyło

MarchEvka - pisz do supportu

Hulito
18.06.2014, 17:24
Potwierdzam tubylczy z krótkich przyniósł mi naramienniki parę razy powtarzam na 100 % "krótkie" nie nie pomyliłem się :) i zadania nie zaliczyło pisałem do supportu ale nawet nie raczył odpowiedzieć :/ Teraz wysyłam zwykłych odkrywców na razie nie przyniósł ale tylko marnuje czas no i piłki tracę bo na dłuższych więcej niosa, po prostu lipa straszna ;/

LisuOne
19.06.2014, 12:03
No do k... to ja czekam aż pojawi się naramiennik jako przedmiot kolekcjonerski a tu chodzi o posłanie odkrywców i to jeszcze na krótkie poszukiwania!!! Bo na długich i bardzo długich znalazłem ich sporo. Co za chamstwo tak ludzi robić w jajo!!
To jest robienie ludzi w ...

Tornados
19.06.2014, 12:26
No do k... to ja czekam aż pojawi się naramiennik jako przedmiot kolekcjonerski a tu chodzi o posłanie odkrywców i to jeszcze na krótkie poszukiwania!!! Bo na długich i bardzo długich znalazłem ich sporo. Co za chamstwo tak ludzi robić w jajo!!

Juz od tygodnia to wiadomo....
Odkreles mega blad po prostu

Sciernisko
19.06.2014, 14:26

Trzeba było czytać wstęp do zadania i wysilić makówkę.

KruszonPL
22.06.2014, 10:26
Witajcie. Mam problem z tym zadaniem (Od razu mowie grubych już 5 razy wysłałem na krótkie) owszem przynieśli nawet po 16 sztuk naramiennika ale zadanie jak wisiało tak wisi....

kkop
22.06.2014, 13:33
polecam zapoznać się z tym tematem (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/35757-Poradnik-do-wydarzenia-Mistrzostw-%C5%9Awiata-w-pi%C5%82ce-no%C5%BCnej)

wszystko fajnie, ale chodzi o to, że odkrywcy wysłani na krótkie znaleźli te durne naramienniki, a nadal zadanie nie jest zaliczone, poradniki wszyscy potrafią czytać...

Tarno
22.06.2014, 17:10
ja juz kilkokrotnie wyslalem na krotkie srednie dlugie i znalazl juz kilka razy a mimo to nie akceptowalo

żal na maxa oni se chyba jaja robia z graczy

slavko1212
23.06.2014, 09:49
naramienników to mam ponad 300..przynosili i przynoszą i nic.zadanie dalej "wisi"...olewam to już bo trzeba by było porządnie opie... za taką farse...

i-l-i
23.06.2014, 10:38
Witajcie. Mam problem z tym zadaniem (Od razu mowie grubych już 5 razy wysłałem na krótkie) owszem przynieśli nawet po 16 sztuk naramiennika ale zadanie jak wisiało tak wisi....
jak przyniesli 16 a nie 4 to wyslales na bardzo dlugie. (4 krotkie,8 srednie, 12 dlugie, 16 b.dlugie + premie jak ktos ma rozbudowanych odkrywcow)
Zalicza tylko znalezienie naramiennikow na KROTKICH poszuykiwaniach skarbu i na zadnych innych

AdamZ44
26.06.2014, 15:30
Zapoznałem się, lecz nic i tak nie wyjaśnia bo: po pierwsze mam zakładkę eventową w magazynie prowiantu i w u kupca, ap o drugie wywylalem parę razy na krótkie poszukiwania i nie przyniósł nigdy naramienników. Wszystko inne i owszem, ale naramienników nie.

Tornados
26.06.2014, 15:37
Zapoznałem się, lecz nic i tak nie wyjaśnia bo: po pierwsze mam zakładkę eventową w magazynie prowiantu i w u kupca, ap o drugie wywylalem parę razy na krótkie poszukiwania i nie przyniósł nigdy naramienników. Wszystko inne i owszem, ale naramienników nie.

Bo nie zawsze przynosza naramienniki
Musisz probowac do skutku i tyle

SirTomis
26.06.2014, 16:58
u mnie nie chce zaliczyć ani z krótkich anie ze średnich poszukiwań

patologiaxxx
26.06.2014, 22:02
ja też nie wiedziałem o co chodzi z tym zadaniem ale po przeczytaniu na forum co trzeba zrobić, wysłałem 1 grubego na krótkie poszukiwania. Znalazł naramienniki i zadanie zaliczyło.