Zobacz pełną wersję : Problem z rozpoczęciem przygody
Arawigum
14.06.2014, 10:32
Witam.
Po zakończeniu meczu towarzyskiego nie mogę rozpocząć nowej przygody, pisze, że osiągnąłem limit równoczesnych przygód, chociaż nie mam żadnej uruchomionej?
Relog nie pomógł. Czy wie ktoś co z tym fantem zrobić?
mixer6666
14.06.2014, 10:41
i ja mam taki sam problem :)
mixer6666
14.06.2014, 10:44
relog nie pomaga
balbina1
14.06.2014, 11:23
Mimo ukończenia pierwszego meczu zadanie(pierwszy gwizdek) jest ciągle otwarte i blokuje następne przygody.Może ktoś wie jak to obejść
youngifear
14.06.2014, 11:28
Mam taki sam problem, rozpocząłem przygode mecz towarzyski zanim dostałem zadanie pierwszy gwizdek. Teraz zadanie mam cały czas nieukończone a przygode juz zakonczona:( straszna lipa
kadet712
14.06.2014, 11:33
U mnie tak samo nie mogę ukończyć zadania "rozpocznij mecz" oraz "otwórz okno wydarzenia" - totalna lipa z tym eventem
Carrotek
14.06.2014, 17:24
cóż polecam wejść na przygodę poprzez księgę zadań wtedy tamten mecz się anuluje niestety wraca do księgi zadań po relogu i ponownie trzeba wejść by się anulował itd.
Nie mogę rozpocząć przygody "Łowca Nagród", po prostu znak "ptaszka" nie jest aktywny, nie mogę nijak rozpocząć:/ a nic mi nie pisze czy za dużo mam aktywnych przygód. Dziś dopiero zacząłem mecz pierwszy fazy grupowej a z niejasnych przyczyn-mecz towarzyski ciągle jest aktywny(już go wygrałem), jak próbuje weń wejść wyskakuje, że mapa wygasła ale zadanie ciągle widnieje?????
hihihiena
15.06.2014, 18:57
Nie mogę rozpocząć przygody "Łowca Nagród", po prostu znak "ptaszka" nie jest aktywny, nie mogę nijak rozpocząć:/ a nic mi nie pisze czy za dużo mam aktywnych przygód. Dziś dopiero zacząłem mecz pierwszy fazy grupowej a z niejasnych przyczyn-mecz towarzyski ciągle jest aktywny(już go wygrałem), jak próbuje weń wejść wyskakuje, że mapa wygasła ale zadanie ciągle widnieje?????
A który poziom masz? Bo łowca nagród dopiero od 26, o ile dobrze pamiętam. :P
hiena, to nie problem lvl'a .. ja mam 50 a tez nie moge odpalić nowej przygody.
mam poziom równo 26 mam nawet inne zadanie że muszę ukończyć tę przygodę :) ot cudna logika
dickmini
16.06.2014, 10:42
tez mam ten problem o jaki limit im chodzi?
Mam ten sam problem. Po meczu otwarcia nie mogę zacząć innej(jakiejkolwiek) przygody.
Ja mam taki sam problem - limit rozpoczętych przygód i du....nic dalej sie nie zrobi
heroxhell12345
17.06.2014, 11:31
I Ja tez , udało to się komuś w jakiś sposób naprawić ??