PDA

Zobacz pełną wersję : Znikajace patenty budowlane

John_Maj
13.06.2014, 20:33
Mamy event ale zniknęły mi patenty budowlane ,teraz mam na czerwono -3 i nic nie mogę wybudować.W sumie to tylko gra jakieś tam piksele ale potrafią podnieść ludziom ciśnienie i aż się prosi użyć paru slow na k itp. chociaż tyle mogę- nabluzgać do monitora.

Tomasz12
13.06.2014, 20:58
Mam podobnie. Patenty wracają jak się zbiera piłki z wyspy.

SUBGOKU
14.06.2014, 03:10
u mnie to samo teraz mam -4 i nie moge budowac kopalni, do dupy to

Xadyus
14.06.2014, 08:06
Patenty znikają jeżeli na wyspie pojawiają się piłki do odszukania, po znalezieniu wracają :)

jaco_j
14.06.2014, 09:14
Element kolekcjonerski but pobiera patent, dopiero po zebraniu go wraca patent problem zlokalizowałem i zgłosiłem do supportu.

Hakardrag
14.06.2014, 09:38
Mam podobny problem - nie mogę odbudować kopalni miedzi, a jeszcze wczoraj miałem zapas patentów na kilka budynków :(

Jeśli to jest trick by szukać kolekcji, jak piszą koledzy wyżej - to jest to KICHA nie trick :(

PS.

Potwierdzam: znalezienie piłek przywraca patent :)

Niech wam będzie, ale jest troche wnerwiające hehehe

Przemaks1
14.06.2014, 14:35
Ja mam mianowicie inny problem
Zburzylem tawerne bo mialem jakis fiolet na calej wyspie Chcialem postawic od nowa a tu niespodzianka Za kazdym razem gdy ja wybieram i stawiam w danym miejscu znika mi patent do budowy nie dochodzi i znika kolejny patent Normalnie super bo tym sposobem stracilem ich juz 6

pilzner001
14.06.2014, 17:12
No tak, ale jak ktoś nie chce szukać przedmiotów na wyspie, dlaczego mają mi znikać patenty?

Kranderga
14.06.2014, 17:38
Zburzylem tawerne bo mialem jakis fiolet na calej wyspie Chcialem postawic od nowa a tu niespodzianka Za kazdym razem gdy ja wybieram i stawiam w danym miejscu znika mi patent do budowy nie dochodzi i znika kolejny patent Normalnie super bo tym sposobem stracilem ich juz 6

1. po co Ci tawerna?
2. patent wraca jak znika budowa.
3. wyloguj się na pół godziny z gry lub spędź ten czas na innej mapie (przygoda, znajomy)

Sciernisko
14.06.2014, 23:37

A czyszczenie przeglądarki zrobił? Porządne czyszczenie, najpierw przeglądarki a potem samego flash playera.

John_Maj
15.06.2014, 19:52
Rano spieszysz się człowieku do pracy ,odpalasz kompa żeby uzupełnić to co się wysypało czyli kopalnie a tu niespodzianka patentów nie ma a na szukanie piłeczek czasu brak.Wracasz z roboty i okazuje ze twoja gospodarka to już nie szwajcarski zegarek bo miedzi zabrakło ,węgielek się kończy ,co robić ? Szukać piłeczek i jeszcze wiązanka do monitora tylko ze on nie winien.Zycze wszystkim cierpliwości i stalowych nerwów a możne by tak wyłączyć kompa ,zimne piwko i meczyk w tv?Rozrywka i relaks gwarantowane i nasi nie graja to i wstydu nie będzie.

kiedrzos
15.06.2014, 20:03
Witam . Mam to samo z kopalniami . Znikają mi patenty od wczoraj.

mirgregor
15.06.2014, 20:48
mi najpierw pokazało -3 patenty a teraz mam 8 do przodu.

ar2urek
15.06.2014, 21:18
u mnie od wczoraj również znikają patenty i przy -1 patentów muszę postawić 4 kopalnie , a na wyspie nie widzę już żadnych piłek

ar2urek
15.06.2014, 21:28
musiałem chwilę poczekać aż przetrawi komputer wyzbieranie szukajek i potwierdzam, piłki zabierają patenty budowlane
i po ich odnalezieniu patenty wracają

Tindaloo
15.06.2014, 21:33
Patenty moga też sie pojawić z nikąd ;d
Ja np mam teraz +6 to se szybko postawie 6 kopalni złota ;d

sallyann
16.06.2014, 16:27
Macie pomysł co zrobić jak po wyzbieraniu wszystkich badziewiaków (po raz 3), wyczyszczeniu ciasteczek, zmianie przeglądarki, relogu (xx razy) patenty dalej nie wracają? Support milczy i udaje, że nie ma prolemu.

Piotru70
16.06.2014, 16:33
Patenty pewnie wrócą po zakończeniu eventu.

sallyann
16.06.2014, 16:36
haha świetnie do tego czasu moja gospodarka umrze.. od 2 dni nie działa mi cały łańcuch wykorzystujący miedź bo nie moge odbudować kopalni

John_Maj
16.06.2014, 20:13
Jest rada na te wszystkie niedoróbki -czytaj mój poprzedni post.

sparkz
16.06.2014, 21:04
Cudowny bug na uzytek pokazania graczom jak bardzo nieogarnieci ludzie pracuja przy kodzie tej gry.

Sciernisko
16.06.2014, 22:07
Macie pomysł co zrobić jak po wyzbieraniu wszystkich badziewiaków (po raz 3), wyczyszczeniu ciasteczek, zmianie przeglądarki, relogu (xx razy) patenty dalej nie wracają? Support milczy i udaje, że nie ma prolemu.

Czy zaliczyło ci zadanie ze zbieraniem elementów na wyspie?

Czy czyściłeś osobno cache FlashPlayera? Cache FlashPlayera jest wspólny dla wszystkich używanych przez Ciebie przeglądarek. Niektóre przeglądarki w zależności od wersji potrafią go czyścić same, chociaż nie zawsze to wychodzi. Najlepiej jest go wyczyścić samemu.

sallyann
16.06.2014, 22:10
Czy zaliczyło ci zadanie ze zbieraniem elementów na wyspie?

Czy czyściłeś osobno cache FlashPlayera? Cache FlashPlayera jest wspólny dla wszystkich używanych przez Ciebie przeglądarek. Niektóre przeglądarki w zależności od wersji potrafią go czyścić same, chociaż nie zawsze to wychodzi. Najlepiej jest go wyczyścić samemu.

Zaliczyło zadanie ze zbieraniem, już 4 raz pod rząd odkąd powstał problem. Zmieniłam nawet komputer i nic nie pomogło.