Zobacz pełną wersję : Mecz towarzyski błędy koszmar
dionizos12
13.06.2014, 19:19
Nie mogę skonczyc meczu towarzyskiego, bo mam kliknac napstnika, a obu juz skasowalem...
Po drugie: wcielo mi dwie premie prawidlowo rzucone, ale zawodnikow nie skasowało...
Ten event to po prostu dno...
Wyslalem info dosupportu, ciekawe jaka reakcja...
!!!!!!!!!nie da się skończyć meczu używam umiejętności i zawodnicy nie znikają!!!!!!!!
moze sa 2 jednostki (lub wiecej) w obozie, wtedy trzeba uzyc 2x konkretnych premii (lub wiecej)
Fenix007
13.06.2014, 19:55
Potrzebuję porady - zaczałem mecz towarzyski zanim uaktywniło mi się zadanie... I teraz pomimo aktywnego zadania nie mogę znowu ROZPOCZAĆ MECZU. Czy to się da naprawić?
romulusadamus
13.06.2014, 20:16
pochwalę się ;) udało mi się skończyć pierwszy mecz bez problemów :)
dionizos12
13.06.2014, 20:42
moze sa 2 jednostki (lub wiecej) w obozie, wtedy trzeba uzyc 2x konkretnych premii (lub wiecej)
W jednym przypadku tak, w drugim nie...
Nemecic6
13.06.2014, 20:46
mam ten sam problem co Fenix007, ktoś pomoże?
U mnie to samo, info że mam nowe zadanie z napastnikami przyszło przy końcu przygody. Dramat
muszkieter_Tom
13.06.2014, 21:13
mam inny problem, nie zalicza mi ropoczęcia meczu, co robić, bo nie dostaje nowych zadań. http://scr.hu/213t/ip85d
Podobny problem mam moja Mama, zaczęliśmy wczoraj i mieliśmy nie wykasowany poprzedni mecz
Mam odpalony mecz a zadania z odpaleniem tego meczu towarzyskiego nie zaliczyło. Miał ktoś tak ?
muszkieter_Tom
13.06.2014, 21:16
też tak mam i moja Mama też
a mi sie wogole 'mecz rozpoczecia' nie pojawil w gwiezdzie (mimoze ze animacja jak wedruje z kalendarza byla a takze zadania sie uaktualnily)
Ja skończyłem mecz. Ale co logowanie pojawia się. Oczywiście błąd i znika. Czy w końcu da się coś wprowadzić bez buga?
Patrykx094
13.06.2014, 22:52
ja mam tak samo i nie wiem co zrobic...
Angelkaxd
14.06.2014, 01:30
ja też miałam kliknąc napastnika, ale wcześniej skasowałam już ten obóz, ale po wybiciu wszystkiego zaliczyło mi całą przygodę i tak.
tak, tych zadań na przygodzie z klikaniem robić nie trzeba, wystarczy skończyć przygodę, a zadanie z odpaleniem meczu zaliczyło mi jak odpaliłem cr... :)
luzny_drops
14.06.2014, 12:30
witam, ukonczylem mecz towaryski a mi nie zaliczylo co mam robic??
grabowczanin
14.06.2014, 13:15
Witam, też mam taki problem z zadaniem. Mam skończony mecz towarzyski a w zadaniu mam go rozpocząc. I co dalej???
rozpocznij jakakolwiek przygode, ludzie na czacie pisali ze to spowodowało zaliczenie tego zadanie (jeśli rozpoczoles mecz wcześniej przed zadaniem i zakończyłeś go pozytywnie)
Kasparow08
14.06.2014, 14:02
to jest jakaś żenada, na początku nie chciało mi zaliczyć zadania "pierwszy mecz" mimo tego, że był rozpoczęty, zrobiłem tak jak inni i po tym meczu zacząłem inną przygodę i mi zaliczyło zadanie "pierwszy mecz", to teraz wisi mi zadanie "dokończ mecz towarzyski".
Jak mam go dokończyć, jak już skończyłem!?
Jeden wielki syf!!!
Sekundant
14.06.2014, 14:29
Na zadanie "Pierwszy gwizdek" pomogla sama próba otworzenia innej przygody, przy otwartym wcześniej meczu towarzyskim.
grabowczanin
14.06.2014, 14:39
Dzięki, pomogło.
grabowczanin
14.06.2014, 14:59
zaliczyło zadanie "pierwszy mecz", to teraz wisi mi zadanie "dokończ mecz towarzyski".
ciąg dalszy problemów meczowych, też tak mam
NattyNarwhal
14.06.2014, 15:54
to jest jakaś żenada, na początku nie chciało mi zaliczyć zadania "pierwszy mecz" mimo tego, że był rozpoczęty, zrobiłem tak jak inni i po tym meczu zacząłem inną przygodę i mi zaliczyło zadanie "pierwszy mecz", to teraz wisi mi zadanie "dokończ mecz towarzyski".
Jeden wielki syf!!!
Ten sam problem u mnie
Nemeziiss
14.06.2014, 17:06
też tak mam
WITAM ja zakończyłem mecz towarzyski ale teraz nie moge sie za to zalogowac na wyspe wyskakuje info że obszar wygasł:)
mam inny problem, nie zalicza mi ropoczęcia meczu, co robić, bo nie dostaje nowych zadań. http://scr.hu/213t/ip85d
Podobny problem mam moja Mama, zaczęliśmy wczoraj i mieliśmy nie wykasowany poprzedni mecz
mam ten sam problem. ZRÓBCIE COŚ Z TYM
Teminatorek
14.06.2014, 19:23
sprawa ok po sprawie
Masakra Magazyn prowaintu sie zawiesił , kolejka stoj w miejscu, a co zatym idzie brak mozliwosci produkowania premi oraz osadników prosze o wsparcie techniczne.
Sprawdzałem na rózne możliwości odświezanie usuwanie ciasteczeki inny komp sytuacjia taka sama .
Pisz do supportu, bo tego forum nikt z bb nie czyta, no poza modem, który nie ma nic do spraw technicznych, najwyżej przyjdzie bany rozdać.
Sciernisko
14.06.2014, 23:29
Nie rozumiem jednego. Dlaczego wyłazicie przed szereg. W każdym ewencie było tak, że zadania prowadziły za rękę. Ale gracze widzę są mądrzejsi i zamiast trzymać się scenariusza, to wyłamali się z niego. A potem lament i płacz.
Może BB dośle wam kody, tak jak to trzeba było robić w poprzednich ewentach. O?! Co już nie pamiętacie?! O jaka szkoda!
Zadanie "rozpocznij mecz towarzyski" można zaliczyć zaczynając inną przygodę.
A ci co się pospieszyli to mają problem.
Ci co na planszy pomieszali, bo wiedzieli lepiej (z innych kont oczywiście) to mają problem.
Sciernisko
14.06.2014, 23:31
Człowieku, a ty nie wiesz gdzie masz pisać?! Co ma problem z meczem do twojego problemu sie....to.
Utworzyłeś wątek osobny to tam czekaj na odpowiedź.
Na 95% robisz upgrade budynku na wyższy poziom.
Nemeziiss
16.06.2014, 09:55
Odświeżam temat.
Nie chce mi zaliczyć zadania dokończ mecz towarzyski chociaż go już skończyłem.
Proszę naprawcie tego BUGA. Jeżeli jakieś zadanie jest do zrobienia tylko raz i nie da się go anulować to nie powinno być przypadku że można włączyć przygodę zanim pojawi się zadanie. Albo zadanie powinno być automatycznie zaliczane jeżeli skończyło się przygodę.
Tłumaczenie że ludzie są nadgorliwi to nie jest rozwiązanie problemu. Wiele osób nie wiedziało że z przygodami będą dodatkowe zadania.
Proszę o szybkie naprawienie błędu żeby móc odblokować kolejne zadania.
też mam ten problem - nie mogę dokończyć meczu towarzyskiergo - chociaz go skończyłem pozytywnie - posałem do supportu ale ... (tu brzydkie słowo)....:{
Mecz zaczęty przy falstarcie eventu, ciągle wisi i wraca po relogu w księdze zadań.
Trzeba w Księdze wybrać go kliknąć Wejdź - pomiele, pomiele i dumnie obwieści "Nie można wczytać strefy przygody. Obszar wygasł".
Potwierdzamy i można działać.
Oczywiście przy kolejnym logowaniu przygoda znowu wisi w księdze, także przed rozpoczęciem każdej następnej Przygody, wszystko apiać od nowa. ;)
Co z tym odpalonym meczem towarzyskim. MAM GO ODPALONEGO no i nie zalicza zadania !!!!! BB może jakaś reakcja bo pisze do Was wiadomości i nic. Zaraz ewent sie skonczy.
A ja miałem odpalone mecz towarzyski pierwszego dnia przed krachem no i od tego czasu cały czas mi się pojawia że niby mam do zrobienia, choć nie mogę w nią wejść. Na szczęście reszta chodzi ok :) http://images63.fotosik.pl/1081/3ab5281a65539a95.png
Nemeziiss
16.06.2014, 14:23
Pisz do supportu, bo tego forum nikt z bb nie czyta, no poza modem, który nie ma nic do spraw technicznych, najwyżej przyjdzie bany rozdać.
To jaki jest sens istnienia takiego działu na forum!!!!
Kompletny bezsens. Ludzie piszą o błędach w nadziei na pomoc i po co??
Chyba po to żeby się tylko wyżalić. Jeżeli nie czyta tego nikt kto może mieć wpływ na grę to istnienie takiego działu na forum nie ma sensu.
MANOLO_PL
16.06.2014, 14:27
oni nawet nie czytaja tego co zglaszasz bezposrednio do saportu :) Bo jakby czytali to zglaszaliby dalej celem poprawienia.