Zobacz pełną wersję : Nie zaliczylo zadania 4/4 w Dzieciach
Stochlik
07.06.2014, 21:07
zrobilem Dzieci sawanny poradnikiem w ktorym nie uzywa sie ani kusznika ani elita ani puszki a nie zaliczylo mi tego zadania mam 3/4 zal nawet na przygode nie wyslalem zadnego Moja dziewczyna robila ze mna i jej zaliczylo zadanie 4/4 a mi nie wie ktos czemu i czy moge prosic administracje o zaliczenie tego ?
Kranderga
07.06.2014, 21:24
Użyłeś generała MSW.
|
|
|
|
|
V
Mi też nie zaliczyło... Chrzaniłam się żeby zrobić bez kuszników, elitarnych i puszkarzy i d....a :/ przez MSW?
Tornados
08.06.2014, 14:22
Tak przez MSW
CZYTAC forum a nie tylko narzekac
w dziale "osiągnięcia" jest degrengolada.
tam gdzie trzeba zadanie zrobić bez konnych - jest ono niewykonalne. Każdy generał jest na koniu i gra zalicza konia jako jednostkę. Robiłem już kilka zadań z różnych konfiguracjach i zawsze jest to samo. Straciłem tylko niepotrzebnie kilka gier i sporo wojska.
Stochlik
08.06.2014, 16:19
ok dzieki za wytlumaczenie temat do zamkniecia :)
Kranderga
08.06.2014, 19:19
w dziale "osiągnięcia" jest degrengolada.
tam gdzie trzeba zadanie zrobić bez konnych - jest ono niewykonalne. Każdy generał jest na koniu i gra zalicza konia jako jednostkę. Robiłem już kilka zadań z różnych konfiguracjach i zawsze jest to samo. Straciłem tylko niepotrzebnie kilka gier i sporo wojska.
Mylisz się, rzecz dotyczy tylko generała z MSW, ci z MON (zwykli i szybcy, weteran, major, ponury kosiarz, pień i szłom) nie mają wpływu.
W poniedziałek ma być poprawka wgrana eliminująca ten błąd.
Tornados
08.06.2014, 19:33
A nie we czwartek razem z eventem?
W kazdy razie w tym tygodniu
Akurat jak wszystkie osiagniecia pozaliczalem....
Fleotria
08.06.2014, 19:40
W poniedziałek ma być poprawka wgrana eliminująca ten błąd.
Może ma być wgrana, ale czy bedzie działać to znowu na swojej skorze będą musieli przetestować gracze.. wiec może przy osiagnięciach nie ryzkowac, albo ryzykowac i nie narzekac.
Gumencja
08.06.2014, 22:40
dziś robiłam zaczarowana czaszkę używając tylko weteranów - efekt taki jak pisał wsg - a więc nie dotyczy to tylko gienka MSW
Kranderga
08.06.2014, 22:44
dziś robiłam zaczarowana czaszkę używając tylko weteranów - efekt taki jak pisał wsg - a więc nie dotyczy to tylko gienka MSW
Tu akurat żołnierzy nie należy używać.
Gumencja
09.06.2014, 13:42
w opisie zadania jest nie używać konnych a nie żołnierzy i o żołnierzach nie ma żadnej mowy
w opisie zadania jest nie używać konnych a nie żołnierzy i o żołnierzach nie ma żadnej mowy
Rozwiń opis zadania i przejrzyj jednostki, które można użyć.
Konni tam są wymienieni a nie ma żołnierzy.
no to mamy ciekawostkę!!! w zadaniu jest polecenia nie używać konnych, a w opisie / którego rzeczywiście nie czytałam, ze względu na jasny i jednoznaczny temat zadania /konnych można używać a żołnierzy nie!!!! hehehh
Tornados
09.06.2014, 20:28
To juz wiadomo od dawna
Czytac czytac i jeszcze raz CZYTAC co inni pisza na forum bo od tego ono jest
maniemar
09.06.2014, 21:03
hehehe
takie tam błędy się czepiacie :p ze zamiast konnych żołnierze ;) w końcu to zaginiona czaszka wszytko tłumaczy :D