Zobacz pełną wersję : Forum Hmmm PvP
Moją sugestią jest to aby wreszcie dać możliwość zagrania na innej wyspie wrogiego Playera(Gracza), a nie zbieranie kwiatków w nieskończoność czekamy praktycznie od powstania tej gry ja rezygnuje dziękuję za taką grę!!!! wogóle co to za mydlenie oczu tymi ciągłymi nagrodami za usterki i brak własnie porządnego pomysłu na pvp???
ok. Żegnaj będziemy za tobą tęsknić.... hahaxD nie no żartowałem nie będziemy :P
gramy na tym serwerze i pierwszy raz widzę twój nick o_O
gramy na tym serwerze i pierwszy raz widzę twój nick o_O
Ojej przecież Pako86 pisze że w nieskończoność kwiatki zbiera , więc nie ma czasu co by gdzieś coś pisac :)
No fakt nie gram juz bo settlers to gra strategiczna a nie farma
No fakt nie gram juz bo settlers to gra strategiczna a nie farma
przykro mi, że ta gra cie przerosła. zaproś mnie do znajomych to ci pokaże jak wygląda porządna wyspa ;]
Hy strategiczna, do pewnego momentu, potem już farma
TheGhost997
01.07.2014, 00:57
Szczerze tu nie ma wcale strategi tylko trzeba budowac to żeby zbudować to i tak na okrągło później miejsca nie ma na budowę i tylko czekać aż magazyn się wypełni i nie ma już gry skoro ma się wszystko. Jedyne co atakować te obozy który kończą się po 30 lvlu. Nie wiem czy ktoś grał w prawdziwą grę TheSettlers sądzę że nie skoro stworzono coś takiego. Praktycznie zero rozwoju.
(I tak gram w to bo mi się nudzi a w orginalne settlersy znudziło mi sie dawno temu jak przeszedłem całą grę w kilka dni )
Piotru70
01.07.2014, 12:10
Szczerze tu nie ma wcale strategi tylko trzeba budowac to żeby zbudować to i tak na okrągło później miejsca nie ma na budowę i tylko czekać aż magazyn się wypełni i nie ma już gry skoro ma się wszystko. Jedyne co atakować te obozy który kończą się po 30 lvlu. Nie wiem czy ktoś grał w prawdziwą grę TheSettlers sądzę że nie skoro stworzono coś takiego. Praktycznie zero rozwoju.
(I tak gram w to bo mi się nudzi a w orginalne settlersy znudziło mi sie dawno temu jak przeszedłem całą grę w kilka dni )
Zgodzę się, ta gra tylko wizualnie przypomina settlersy.
Ale czego się nie robi dla zarobku poprzez pomysł wykorzystania logo legendarnej marki.
anael6669
02.07.2014, 19:39
(...) ja rezygnuje dziękuję za taką grę!!!! wogóle co to za mydlenie oczu tymi ciągłymi nagrodami za usterki i brak własnie porządnego pomysłu na pvp???
Pa Pa!!! TSO jest niczym nasz premier, gada, obiecuje, a i tak gooowno z tego!!! Nie pasi, narka!!! "=)))