Zobacz pełną wersję : Brak strefy lądowania na przygodzie dla 1 generała.
Wysłałam wojsko na starą przygodę z 2012 r, Uratuj wieczerzę wigilijną. Z powodu jakiegoś błędu, ani jednego gienka nie udało się rozładować na miejscu, wszyscy trafiali do gwiazdy z powodu 'brak wystarczającej ilości stref lądowania'. Nawet gdy odesłałam dwóch i wysłałam jednego - dla jednego też nie było strefy.
Potem się okazało, że wszyscy trzej wrócili z pustymi garnizonami.
W oknie ludności mam:
Oddziały wojska: 1825
Przydzielone oddziały: 0
Oddziały bez przydziału: 1175.
Jak rozumiem 650 wojska zostało na przygodzie jakoś samo? Najwyraźniej już nie można tej przygody zrobic takiej starej. Bezpiecznie będzie anulować przygodę czy lepiej czekać 1,5 dnia i wojsko wróci samo? I czy wróci?
Kranderga
01.06.2014, 09:56
Wojsko z generałów, dla których brak jest trefy lądowania jest automatycznie rozładowywane i aktualnie jest na wyspie przygody.
Twoje wojsko wróci w ciągu 100 minut po zakończeniu przygody.
Te zmiany są w związku z akcją BB "utrudnijmy im grę tak, jak to tylko możliwe"
Proponuję kontakt z suportem.
Do supportu poszło zgłoszenie, naturalnie nie spodziewam się rychłej, jeśli w ogóle, odpowiedzi.
Twoje wojsko wróci w ciągu 100 minut po zakończeniu przygody.
Czy zatem mam anulować przygodę czy czekać na zakończenie samoistne po upłynięciu czasu dozwolonego?
na jedno wyjdzie, z tym że jak anulujesz to nie bedziesz musiał czekac aż przygoda sama sie zakonczy.
Dzięki. Anulowałam i widzę, że wracają w gwieździe. A z tą przygodą coś nie halo, mam jeszcze jedną taką, i nawet jej nie ma w wykazie przygód na handlu.
Fleotria
01.06.2014, 13:29
Ta przygoda to przygoda eventowa, sama w sobie nie zawierala zadnych dropw a tylko wykonanie jej kiedy mialo sie zadanie w ksiedze zadan dawolo nagrody - prezenty :)
Byc moze po prostu przestala dzialac w moencie zakonczenia eventu i juz :)
Nie dawno robiłem wyspę piratów, normalnie lądowało 3 gienków, a reszta do gwiazdy, ale jak sobie poprzestawiałem, to zmieściło się 5, choć jeden wylądował w takim miejscu, że przestawienie tam nie jest możliwe.
No na Wyspie Piratów tylko 3 się mieści na początku.
A co do tej zbugowanej przygody, to pewnie tak jak pisze Fleotria.
W dodatku muszę pochwalić Support, bo po zgłoszeniu dostałam od nich monety i kawałki map w ramach rekompensaty.