Zobacz pełną wersję : Błąd logowania
Nie moge sie zalogowac na swoje konto !wyskakuje blad logowania ktory odswieza strone:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Bernard321
27.05.2014, 19:03
Tez nie mogę się zalogowac na konto z Uplay natomiast z fesa można
igorus666
27.05.2014, 19:08
Mam to samo z fb można a normalnie nie :/
Fisher18
27.05.2014, 19:36
Nie moge sie zalogowac na swoje konto !wyskakuje blad logowania ktory odswieza strone:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Paranoja już nie pierwszy raz!
Spróbuj później... przez godzinę i wszedłem.
Znajomy próbuje dalej.
Jak coś zrobią i poprawią to dziura wyłazi z innej strony.
Patoll_82
27.05.2014, 19:39
A ja od 15 się męczyłem. Nie ma to jak konserwacja po konserwacji.
Na szczęście przez fb można ;)
A ja nawet napisałem do niemieckiego supportu... Może oni w końcu coś zrobią u nas :p W nasz support ja już zwątpiłem..
Gelek222
27.05.2014, 19:47
I teraz widać ile osób ma lewe konta.
Kluska11
27.05.2014, 19:51
Witam,
Ja nie mogłam zalogować się od ponad trzech godzin. Jako niezalogowana nie mogłam też podzielić się tą "radosną" nowiną na forum. Dla pełnej informacji dodam jeszcze, że próbowałam zgłosić problem do pomocy technicznej i również nie było to możliwe! Gratuluję wszystkim mającym dbać o sprawne działanie gry!
Nie lewe konta tylko załozone na fesie zeby zobaczyc co sie dzieje , bo z uplay nie da sie zalogować , chociaz mi w tej chwili sie udało, ale to problem sieci uplay , a nie naszej gry bo z ubisoftu do uplay tez nie mozna sie zalogowac mam settlers 7 i tez tam nie ma uplay
bartm1234
27.05.2014, 20:04
niestety zbyt często się ten problem pojawia, 1h straciłem na próby logowania...
Co na to BB? Jak zwykle nic.
elScorpio
27.05.2014, 20:08
3h wbijania się. O co kaman? Serwer też człowiek, może paść, problemy techniczne tyż, nie mówię, jednakowoż jeśli mam stracić dzienną premię to mnie coś trafia. Powinni Ubisofci zabezpieczać sproblemowanych graczy, którzy nie ze swojej winy stoją przed resetem całego tygodnia dziennych premii.
Whitepriest1
27.05.2014, 20:28
5h nieudanych logowań. Szacunek dla BB widzę trzymają poziom. Konserwa łatwa i bez poślizgu to sobie potem odbili. Jeszcze raz Panowie z BB - czapki z głów przed wami. Jak na ludzi pracujących społecznie (nie uwierzę, że ktoś płaci za takie partactwo) całkiem nieźle sobie radzą.
xSZERYFx
27.05.2014, 20:41
Po 2 turach prob w koncu sie udalo ...
Warszawa2012
27.05.2014, 21:07
BB ustanowiło chyba nową tradycję. Po zakończonej konserwacji minimum kilkugodzinny problem z logowaniem:) Ten wątek z pewnością zawierałby dużo więcej postów, gdyby nie to, że niemożność zalogowania oznacza również brak możliwości publikowania na forum.
Jestem ciekawa co teraz wymyślą: "Nad Twoją wyspą zebrały się ciemne chmury.....etc" i 2 czekoladowe zające jako nagroda pocieszenia.:)
No wreszcie się wbiłem, po 3 godzinach prób i czekania. Chciałem napisać do supportu, ale przed wysłaniem zgłoszenia potrzebna była "kapcza" tylko że obrazka z kodem nie było, a to już prawie szczyt chamstwa.
pilzner001
27.05.2014, 21:14
Hurra udało się, wreszcie
Tylko około 4h. Dziękuję Ubisoft za zorganizowanie mi wolnego czasu. Nie umiałbym go sam wypełnić bardziej efektywnie. Wielogodzinne próby wejścia do gry, to rewelacja.
Tak trzymać i szukać kolejnych zauroczonych tą rozrywką :)
Ja mam takie pytanie do panów z BB, skoro są zadania związane z regularnym logowaniem się do gry a przykładowo mam możliwość zalogowania się przez konkretne kilka h dziennie i w tym momencie mam niefart i nie mogę się zalogować a co za tym idzie zadanie szlak trafia, co wtedy?!
marcinek855
27.05.2014, 21:42
no w końcu się zalogowałem po paru godzinach masakra z ta konserwą
Mundek_May
27.05.2014, 21:46
Dołączam się. Co prawda nie jestem settlersomaniakalnym trzepaczem przygód, ale staram się codziennie logować choćby na kilkanaście minut.
Dziś przez całe popołudnie z doskoku kilka razy próbowałem się zalogować i bez skutku.
Wojtas295
27.05.2014, 22:15
NIe wiem jak wy ale na już nawet przez FB nie moge się zalogować.
Dobra zalogowałem się, to teraz drogi BB-Xaar powiedz mi, co mam zrobić jak chciałem zaliczyczakazne ekspermynety w mniej niż 10h a 4,5 godziny nie moglem się zalogowac? Dzieki i pozdrawiam.
KhazzarPL
27.05.2014, 22:35
No mi też po parunastu minutach walki udało się zalogować
Ale przypuszczam, że wina leży tu po stronie serwera upaly, bo, gdyż, ponieważ jeżeli się nie mylę dzisiaj mamy premierę WATCH_DOGS i masa ludu się pewnie rzuciła na serwery...
tremblador1
28.05.2014, 00:55
Hmm... , ja rozumiem : serwery, upały, burze, powodzie i inne plagi egipskie ale może jakiś komunikat o trudnościach technicznych, jakieś malutkie "sorki", a tu nic...
Czuję się lekceważony i jestem coraz bardziej zniesmaczony, a szkoda bo początki były takie obiecujące. Pozdrawiam i życzę nerwów jak postronki.
Jadzia91
28.05.2014, 06:44
wczoraj od 16 do 19.30 próbowałam, no i wkońcu udało się, ale szkoda premki :(
MadDesire
28.05.2014, 06:50
http://avatars.zapodaj.net/images/19121bbc202f.png
Wczoraj tylko to było widać cały dzień przy próbie logowania
jeszcze po godzinie 23 próbowałem się zalogować i nic dopiero dzisiaj
Problem się powtarza bo nie tylko wczoraj były takie same problemy
zombie3013
28.05.2014, 08:30
Ja mam takie pytanie do panów z BB, skoro są zadania związane z regularnym logowaniem się do gry a przykładowo mam możliwość zalogowania się przez konkretne kilka h dziennie i w tym momencie mam niefart i nie mogę się zalogować a co za tym idzie zadanie szlak trafia, co wtedy?!
no właśnie, ja wczoraj miałem mieć 7 dzień i 3 tydzień logowania a teraz poszło się to pierdzielić, jaka rekompensata będzie, a zajączki jak cos sobie wsadźcie do ......
MD_MD_MD
28.05.2014, 09:16
Wczoraj masakra bo nie można się było zalogować, dzisiaj dla odmiany wywala co chwila... Może się wreszcie ktoś tym zajmie do jasnej cholery... Boje się bloki robić bo w tym czasie "nastąpi problem z połączeniem" i wojo w piach...
Dantex_Czcigodny
28.05.2014, 14:30
Przykro nam, wystąpił błąd. Prosimy odświeżyć stronę i spróbować ponownie.
( Nie pomaga ) próbowałem kilkanaście razy na różnych przeglądarkach co godzinę :/
Znowu 100 szkiełek poszło się kochać bo to nie pierwszy raz .
Żeby wysłać zgłoszenie (Formularz kontaktowy ,tylko takie rozpatrują) trzeba wpisać kod
który się nie wyświetla . Wiedzą jak sobie z nas zakpić .Pewnie za 6 dni problem się powtórzy , jawne granie w ... support
smokmorski
28.05.2014, 14:55
witam wszystkich :) . mam nadzieje ze wczorajsze problemy z logowaniem jakos zostana wynagrodzone wszyskim aktywnym graczom graczom .
Małgośka33
28.05.2014, 15:02
hejka,mam pytanie wyswietla wam sie zakladka global handel i reszta ?NAWET ZNAJOMYCH NIE WIDZE CZY SA AKTYWNI,NO ZENADA
@up właśnie mam ten sam problem. Nie mam nic, pusto. Myślałam, że to tylko u mnie. Ufka ;)
Problemy z logowaniem - już zaczyna wyprowadzać mnie to z równowagi.
Mam nadzieję, że w końcu się z tym uporają. (heheheheh good joke)
Małgośka33
28.05.2014, 15:21
normalnie w *** rzniecie tez zajecie,niech sie ogarna z tymi usterkami
MadDesire
28.05.2014, 15:35
no szkoda gadać tu nic nie działa
i po premii, osiagniecie tez od nowa ja tam przerywam gre na jakis czas bo mnie to ju wku***a
150 granitu? Hhahahahahhahahahahhahahahahahhahaha
Sciernisko
28.05.2014, 23:38
@up właśnie mam ten sam problem. Nie mam nic, pusto. Myślałam, że to tylko u mnie. Ufka ;)
Problemy z logowaniem - już zaczyna wyprowadzać mnie to z równowagi.
Mam nadzieję, że w końcu się z tym uporają. (heheheheh good joke)
Nie rozumiem tego ludzi na tym wątku. Z komentarzy wynika, że nikt nie pokusił się o wyczyszczenia cache przeglądarki ani cache flash playera.
Zobaczyłem wczoraj przy próbie logowania komunikat, zrobiłem czyszczenie i po tym normalnie zalogowałem się.
U mnie podobnie z tym, ze już mogę się zalogować, ale gra w ogóle się nie ładuje. Ot, biała czysta strona...
zombie3013
29.05.2014, 11:20
Nie rozumiem tego ludzi na tym wątku. Z komentarzy wynika, że nikt nie pokusił się o wyczyszczenia cache przeglądarki ani cache flash playera.
Zobaczyłem wczoraj przy próbie logowania komunikat, zrobiłem czyszczenie i po tym normalnie zalogowałem się.
czego nie rozumiesz? kazdy wie,że wyczyszcznie cache i flasha jest standardem przy takich "problemach" ale nie pomagało inaczej bym nic nie pisał w temacie jak inni pewnie też.
Sciernisko
30.05.2014, 00:02
czego nie rozumiesz? kazdy wie,że wyczyszcznie cache i flasha jest standardem przy takich "problemach" ale nie pomagało inaczej bym nic nie pisał w temacie jak inni pewnie też.
Dla mnie logika jest prosta, co nie jest napisane, to nie jest zrobione. Wróżką nie jestem.
Wystarczyło proste zdanie "Czynności z "http://forum.thesettlersonline.pl/threads/18989-Problemy-z-logowaniem-ładowaniem-się-strony" zostały wykonane.
Sytuacja o tyle dziwna, że miałem problem, wykonałem czyszczenie, i po kłopocie. Dzwonię do kolegi, a jemu wszystko działa bez żadnego problemu.
A na forum piszą tylko te same twarze.
Może czas się zastanowić co za śmieci są w waszych komputerach? A może wasz operator internetowy ma bylejaki serwer dns.
Nawiasem mówiąc wskazany artykuł "18989-Problemy-z-logowaniem-ładowaniem-się-strony" jest nie kompletny.
1. Brakuje w nim usuwania niestandardowych rzeczy, jak odświeżenie znacznika strony <CTRL>-F5, w tym przypadku nie zawsze pomaga czyszczenie cache przeglądarki.
2. Ręczne czyszczenie cache przeglądarki.
3. Ręczne czyszczenie cache flash player /obowiązkowo/. Mimo, że już niektóre przeglądarki potrafią go czyścić to czasami nie zawsze to zadziała.
4. Czyszczenie lokalnego cache DNS (ipconfig /flushdns).
5. Weryfikacja jakości połączenia za pomocą jakieś stronki z BB, coś na wzór speetest.pl ale mającej za zadanie sprawdzić jakość połączenie, i jego stabilność z właściwymi hostami dostępnymi w danym czasie.
Może ktoś z BB zauważy ten tekst i uzupełni ten przypięty i ubogi artykuł.
Dzis logowalem sie tak :
http://i.imgur.com/n6Fwqeu.png
Dzis logowalem sie tak :
A ja zalogowałem się dziś normalnie! I kto lepszy?
Znowu biała strona, najnowsza wersja Flash Player, Firefox 29.0.1. Ekran śmierci...
Znowu biała strona, najnowsza wersja Flash Player, Firefox 29.0.1. Ekran śmierci...
Znowu ten sam gość ma problemy......