PDA

Zobacz pełną wersję : znikajace zasoby i budynki

Staropolanka_
27.05.2014, 08:40
najpierw zniknęły mi wszystkie zasoby..spore bo od 1,5 roku mam lvl50..złoto monety ..fasolki i inne. Potem znikły mi z mapy nowe silosy, wspaniała rezydencja, opactwa, magazyny te co nie zabierają patentów. Totalna masakra.wszystko działo sie od wczoraj. :confused:

Saruman_74
27.05.2014, 09:44
sprawdź na wadze historie handlu ... możliwe ze ktoś włamał się na konto i zabrał wszystko co cenne
oczywiście pisz natychmiast do supportu

jemen2
27.05.2014, 09:44
Wygląda że ktoś pomógł w zniknięciu , samo nie znikneło .

Polkjmn
27.05.2014, 10:29
Podejrzewam włamanie raczej nie będzie nic w historii, bo można ją łatwo usunąć. Spróbuj się zastanowić, czy czasem nie połakomiłeś się na darmowe zasoby, lu czy nie dawałeś innych loginu i hasła.

Staropolanka_
27.05.2014, 11:05
nic z tego...znikało mi kolejno...a włamanie na konto możliwe, ale miałam juz tak jak zaczynałam gre..znikneły koszary i kantor

Staropolanka_
27.05.2014, 11:06
haseł nikomu nie dawałam..niedawno je nawet zmieniłam

deep_water
27.05.2014, 12:50
pisz na support, to jedyne opcja.

Polkjmn
27.05.2014, 13:27
to się podejrzane wydaje. Nie jest możliwe, żeby ot tak zniknęło..

GbrL
07.06.2014, 13:56
no coz - mi wlasnie zniknela wieza wiedzmy, kupiona i postawiona wczoraj, wiec zobaczymy co osoby z supportu odpisza...
watek kradziezy wykluczam, bo raz: bylem online, dwa: probowalem w miejscu gdzie stala postawic jakis budynek i sie nie dalo (dopiero po relogu), trzy: raczej powinna zginac lodowa jesli juz ;)

sprawa zostala wyjasniona

jaco_j
07.06.2014, 14:10
najpierw zniknęły mi wszystkie zasoby..spore bo od 1,5 roku mam lvl50..złoto monety ..fasolki i inne. Potem znikły mi z mapy nowe silosy, wspaniała rezydencja, opactwa, magazyny te co nie zabierają patentów. Totalna masakra.wszystko działo sie od wczoraj. :confused:
Pisz do suportu nawet jak skasowana historia handlu, namierzą wszystko

cz0rcik
07.06.2014, 18:05
support to jedyne wyjście w takie sytuacji, nawet jak historia została skasowana to oni powinni dojść do tego co się stało z Twoimi zasobami.
Powodzenia życzę :)

Myvu
07.06.2014, 21:05
Spokojnie, mi zniknął kiedyś młyn wodny, napisałem do supportu i po paru dniach przysłali mi go ;)

Fleotria
08.06.2014, 19:52
Zawsze jak slysze ze komuś cos nagle zniknelo odrazu nasuwaja mi sie przypadki przekazywania sobie hasel, opieki nad kontami itp.
Znikniecie jednego budynku wydaje mi sie mozliwe, jakiś bład i sie stalo, ale jak znika prawie wiekszosc budynkow ktore pochodza z handlu lub z dropow ktore sa wartosciowe to juz jest evidentna dzialalnosc osob trzecich... Co do wyjasnienia czy były sprzedawane, nie koniecznie musi byc to w histori handlu, bo moze ktos polaczony z kontem, przekazal sobie a wiadomosci wyczyścil i wtedy tylko prosba do suportu moze wyjasnic sytuacje.

Lord---Stark
08.06.2014, 20:01
ja mam 29 poziom , zaginęła mi królicza łapka rzekomo zakupiona przez RyszardVI za 1 szt węgla , nie widział bym nawet o tym gdyby nie historia na kantorze handlowym , zdarzenie miało miejsce 29.05.2014 godz 11:24 , nie wiem co więcej mi zniknęło i jakim cudem ten osobnik znalazł się na moim koncie . Może śmieszne ale mając lepsze budynki zapewne zamiast króliczej zniknęły by one , coś złego dzieje się z ochroną danych, lub system przekierowuje na cudze konta

znik3040
09.06.2014, 14:58
może masz jakiegoś keyloggera na kompie zainstalowanego, wtedy żadna zmiana hasła nie pomoże bo ci to przechwycą.

GbrL
11.06.2014, 17:28
no coz - mi wlasnie zniknela wieza wiedzmy, kupiona i postawiona wczoraj, wiec zobaczymy co osoby z supportu odpisza...
watek kradziezy wykluczam, bo raz: bylem online, dwa: probowalem w miejscu gdzie stala postawic jakis budynek i sie nie dalo (dopiero po relogu), trzy: raczej powinna zginac lodowa jesli juz ;)

swojego posta co prawda nie wypada cytowac, ale byc moze komus sie taka informacja kiedys przyda: sprawa z wieza wiedzmy zostala zakonczona pomyslnie - opisalem w miare dokladnie cala sytuacje supportowi, zostalem poproszony o doprecyzowanie kilku szczegolow i po sprawdzeniu, ze taka sytuacja faktycznie miala miejsce otrzymalem ja z powrotem ;)

odnosnie czasu trwania calej operacji - rowniez przebieglo to sprawnie, gdyby e-mail od supportu nie wyladowal w zakladce oferty (gmail) przez co go przegapilem, to najprawdopodobniej sprawa zostalaby zalatwiona juz w poniedzialek