Zobacz pełną wersję : Gra Klej do skóry - 12h x3
Witam.
Klej do skóry, czas działania 12h, zwiększenie/przyśpieszenie produkcji x3, koszt - tu do uzgodnienia (nie wiem, strzelam - 295 niebieskich) ewentualnie niech grubasy przynoszą z poszukiwań artefaktów.
Dlaczego? Nie wiem jak u innych graczy, ale nie sądzę aby ludzie siedzieli po nocach i czekali aby odpalić produkcję manuskryptów (tomów, ksiąg) o określonej godzinie by nie marnować premii. 12h godzinna premia pasowałaby idealnie.
Sugestie i krytyka mile widziana :P
anael6669
26.05.2014, 18:26
Lub do produkcji we władyce z kolekcji, doszła by np żywica na wyspie do zebrania, mieszana w kociołkach z brązu z dodatkiem ziół, aby się lepiej trzymała, z beczek palenisko pod nowość no i gorąca woda z czajników, co by dobrą konsystencję uzyskać"=P
Lub do produkcji we władyce z kolekcji, doszła by np żywica na wyspie do zebrania, mieszana w kociołkach z brązu z dodatkiem ziół, aby się lepiej trzymała, z beczek palenisko pod nowość no i gorąca woda z czajników, co by dobrą konsystencję uzyskać"=P
I recepta jest :P
Popieram, chociaż jeszcze lepsza byłaby kolejka u introligatora :)
Inny pomysł na produkcję takiej premii - zamiast nowej kolekcji nowy budynek produkujący ją z drewna egzo+saletry :)
Oczywiście.
Albo taka (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/35234-Nowe-buffy-do-kolekcji)opcja.
Larxand - racja. Już kiedyś głosowałem na oby dwie premie. Wątpię jednak aby pakiet medyczny pojawił się w jakiejkolwiek formie. Przy MSW i pakiecie medycznym (tworzonym z kolekcji) przechodzenie większości przygód obyłoby się prawie bez strat... To tak gwoli offtopa...
Popieram. Jak na razie introligator u mnie na 3 lvl-u i tak jakoś mi pasuje, bo wszystko robi się po ok 1 dzień. Trochę to upierdliwe - bo długie, ale przynajmniej jak włażę rano to od razu mogę zlecić robotkę i nie cierpię męki z powodu braku kolejki.
Orzeszkuwloski
12.09.2014, 16:09
dario na levelu 5 introligatora, robisz manuskrypt co 12h, więc np. o 8 rano i o 20. Moim zdaniem fenomenalnie to działa i nie widzę innego tak optymalnego poziomu:-)
Androm3da
12.09.2014, 16:56
Zgadzam się z Orzeszkiem, biorąc pod uwagę fakt że większość z Nas pracuje czy się uczy, to tylko on naszego "chcenia" można wejść do gry co te 12h i 2x na dobę kliknąć manuskrypt.
Pomysł ok, tylko trzeba by go zmodyfikować, wchodzić do gry co 4 godziny żeby kliknąć manuskrypt ? odliczając noc, powiedzmy 8h i 8h na naukę/pracę to i tak nam daje teoretycznie 16 godzin nie logowania się, czyli ile razy klikniemy ten manuskrypt przy tym bufku ? góra 3x, a patrząc na sam pomysł premii, to nawet jej optymalnie nie wykorzystamy.
Tak z innej beczki, biorąc pod uwagę to, że "z czasem" potrzebujemy więcej manuskryptów na tom i więcej tomów na kodeks, to wszystkie czasy produkcji ksiąg powinny być takie same, czyli optymalnie 12h jak napisał Orzeszek.
Pomysł dobry,popieram.
Jednak najlepsza byłaby nowa budowla coś na kształt (Epicki skład drewna) do produkcji klejów papierów i innych przedmiotów w jednym budynku,w następnym można by było produkować manuskrypty,księgi i tomy.
Dodałbym do tych ksiąg Kodeks rycerski do podnoszenia sprawności generałów.
kinia19910
15.04.2015, 17:21
Hmm a specalna żywica od czego jest? :P
x3/36h -rzuca sie raz a produkuje 3 manu w tym czasie :P
Boskicom
15.04.2015, 19:11
Hmm a specalna żywica od czego jest? :P
x3/36h -rzuca sie raz a produkuje 3 manu w tym czasie :P
Zabłądziłaś/ łeś i to ostro bo wątek założony 26.05.2014 :eek:
Milady84
16.04.2015, 09:47
Raz, ze zabłądził i to mocno. 2 że bzdury pisze. Żywica produkuje 2 x szybciej przez 36h, a nie jak on pisze 3x tyle...