Zobacz pełną wersję : Nie widoczne i nie działające premie talerza, kanapki i koszyka
AChMEd22
04.05.2014, 02:14
Witam
Narazie dostepne mam tylko 3 premie podstawowe ale od kilku dni jak probuje dac premie budynkom to klikając na premie pojawiaja sie oczywiscie podswietlone budynki i przycisk do anulowania ale nie ma na kursorze premii widocznej oraz po kliknieciu na budynek po prostu nic sie nie dzieje. Ktos wie o co chodzi? Korzystam z chrome. Dziekuje pozdrawam
Jurek12345
04.05.2014, 09:44
Może masz słabe łącze? Z jakiego dostawcy internetu korzystasz? A spróbuj poczekać trochę dłużej, ok 30-60 sekund, może premia się pojawi?
AChMEd22
04.05.2014, 17:58
To jest bardzo dziwne...jak przesuwam mape w lewy gorny rog na skraj mapy to ponad kursorem pojawia sie tylko cyferka z iloscia premii (oczywiscie samej premii nie widac) ale jak przesuwam w dol kursor na np. kopalnie wegla to cyferka podaza wolniej za kursorema jak przesuwam mape nizej to juz w tamtej czesci mapy zostaje. 100 mega internet 50 download na 50 upload takze to nie to wiec moge czekac i czekac i nic sie nie zmieni. Najgorsze ze na poczatku dzialalo tak do 10 levelu potem, czasem zamiast ikonki premii pojawiala sie kostka rubika ale w 90% czasu nic nie moge zrobic. Ewidentna wina chrome bo IE nic takiego nie robi. Wie ktos cos?
Kranderga
04.05.2014, 19:04
SOS (Standardowa Odpowiedź Suportu) nr 1: Sprawdź, czy po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki internetowej - cache i przelogowaniu strony, problem nadal występuje, lub użyj innej przeglądarki.
ja tak miałem na słabym łączu (gprs) lub na mocnym łączu kiedy gubiłem pakiety( przecięty kabel)
wykonaj polecenie ping w cmd/wierszu poleceń np. ping wp.pl-> jeśli masz 100% odebranych pakietów szukaj odpowiedzi gdzie indziej, jeśli mniej to wina kabla/dostawcy
P.S. to tak się tylko mówi, że kabel na pewno ok; uwierz mi że kabel to przyczyna 50% problemów użytkowników, jeśli chodzi o działanie internetu