Zobacz pełną wersję : nie można się zalogować do gry
Więc poszkodowani nie mogą się tu nawet wypowiedzieć.
Ja logowałam się godzinę, w końcu zaczęłam kombinować. Po "tłumach" na g1 i na czacie gildii widzę, że wielu ma ten problem. Nie zmieniałam danych do konta i jak mnie nie chce wpuścić, to przy logowaniu klikam na oki, nie wpisuje niczego dalej żeby zmienić hasło, tylko anuluję i wtedy mnie loguje. Może innym ta informacja się przyda.
Pozdrawiam
enterkom
30.04.2014, 17:15
Więc poszkodowani nie mogą się tu nawet wypowiedzieć.
Ja logowałam się godzinę, w końcu zaczęłam kombinować. Po "tłumach" na g1 i na czacie gildii widzę, że wielu ma ten problem. Nie zmieniałam danych do konta i jak mnie nie chce wpuścić, to przy logowaniu klikam na oki, nie wpisuje niczego dalej żeby zmienić hasło, tylko anuluję i wtedy mnie loguje. Może innym ta informacja się przyda.
Pozdrawiam
Lumpola jesteś Wielki :)
też miałem ten problem, ale Twoje wskazówki pomogły mi się zalogować
no wypraszam sobie, jestem kruchą kobietką :D
a tak na serio cieszę się, po to to wpisałam
Mi to nie pomogło , odczekałem ok godziny i jakoś się wbiłem , fakt jest kłopot z logowaniem , nie po raz pierwszy zresztą , ale każda porada dobra :) Myślę że przez to że weekend to więcej graczy i stąd te kłopoty , bo już tak bywało , obym się mylił . Kiedyś też pomagała zmiana przeglądarki , ale to naprawdę indywidualnie , po prostu trzeba próbować wszystkiego co się da :)
enterkom
30.04.2014, 18:01
przepraszam kobietkę, że uraziłem ;)
ale pomogłaś, więc dziękuję :)
KonradLS1
04.05.2014, 18:02
Gdy wejdę do gry gra mi się od razu wyłącza :(
Jak temu zaradzić macie w załączniku co mi się dzieje
GirlGold
04.05.2014, 20:03
Mam taki sam problem
Gdy wejdę do gry gra mi się od razu wyłącza :(
Jak temu zaradzić macie w załączniku co mi się dzieje
KonradLS1
05.05.2014, 14:03
Mi się dzieje tak od 2 dni u kolegi na kompie mogę się zalogować i grać (on ma Operę) a u mnie mogę się zalogować ale nie mogę grać :( (ja mam Chrome)
Bartexio
05.05.2014, 14:59
A co zrobić gdy wywala komunikat: w tym obszarze wystąpił bład. prosimy spróbować później.
i tak już pół dnia czekam i kicha a time na przygodzie leci
KonradLS1
05.05.2014, 15:15
Zauważcie że ten problem mają tylko gracze którzy robią przygodę !
Jest jakiś bug z tym !
Coś poknocili przy konserwie dobrze że u mnie na przygodę jest jeszcze 3 dni :)