Zobacz pełną wersję : Obszar serwera uszkodzony
Andrzej7311
29.04.2014, 22:00
Witam , jestem w kooperacyjnej przygodzie , blokuje 3 osoby, nie moge wejsc na konto , gdyz mam obszar serwera uszkodzony:mad: Czy da sie z tym coś zrobić ?
Icek_2012
29.04.2014, 23:16
Niestety nie jesteś jedyny. Wracając z przygody już nie dotarłem na swoją wyspę tylko wywaliło mnie z gry z tym samym komunikatem :(
Ciekawe ile będzie trwało usuwanie awarii.
zibit228
30.04.2014, 10:17
Mi dziś wyskoczył taki błąd.
Rozumiem że tylko suport może to naprawić.
Proszę dajcie znać ile to "standardowo" trwa.
hmm...
wszystko już działa suport w jakieś 3h się uwinął nic tylko pochwalić
Witam podobnie jak Andrzej 7311 wywaliło mnie z przygody i blokuje 2 osoby brak możliwości zalogowania Obszar uszkodzony.
Witam:)))) Wywaliło mnie z przygody i nie mogę się zalogować Obszar uszkodzony,Czy wy też macie podobne problemy???
na to wygląda ze chyba ja mam tylko problem z wejściem do gry
czyli totalna klapa, bo u mnie też
AmorosaReina
01.05.2014, 19:34
hej. nie moge wejsc wogole do gry. wyskakuje mi ze obszar serwera uszkodzony. do 17 tej bylo dobrze. Ale znajomy normalnie sie loguje i wchodzi na swoja wyspe.
tata68468
02.05.2014, 09:12
ja mam tak dzis od 8,00:(
A_EINSTEIN
02.05.2014, 17:01
Widze, ze cos z serwerami sie dzieje jezeli nagle tyle osob ma ten sam problem. Niestety przed chwila po zakonczeniu przygody takze mnie wyrzucilo z gry a przy probie wejscia ten sam komunikat. Mam nadzieje, ze dzisiaj sie zaloguje, bo na wyspie mnostwo rzeczy do zrobienia :/
ja jestem w przygodzie masakra normalnie co sie dzieje !!!!!!!!!!!!
Coś się ogólnie złego porobiło. Czat działa jak chce
kurcze ja mam to samo :( blokuje 3 osoby w przygodzie Wir, ja odpaliłam, więc nawet nie będą mogli anulować przygody, po prostu bosko ...
:D to samo - uszkodzony obszar serwera, spróbuj ponownie, też blokuję przygodę do gildyjnego
Avanger72
03.05.2014, 11:01
Nie można się zalogować, jak wczytuje mapę wyskakuje komunikat, że ten obszar uszkodzony... Ma ktoś też ten sam problem?
robin_waw
03.05.2014, 11:08
mam tak samo przechodziłem z przygody na wyspę, kończyłem tropiki, miałem byka zrobić bo jeszcze 3 godziny premium
http://screenshooter.net/6967231/03_05_2014__11_05_41
Avanger72
03.05.2014, 11:13
Dokładnie to samo... od ostatniej konserwy znów przybyło błędów:(
jest ktoś jeszcze z tym problemem? Bo z moderatorów chyba żaden tu nie zagląda
robin_waw
03.05.2014, 11:59
Moderator nic Ci nie pomoże, trzeba poczekać do jutra jak się nie naprawi to zgłoszenie do supportu.
Z tego co pamiętam BB_Xaar tak kiedyś pisał jak były podobne problemy.
Avanger72
03.05.2014, 12:05
Już napisałem... ta gra z czasem robi się coraz większym zbiorem błędów:(
robin_waw
03.05.2014, 12:20
Nie ma sensu od razu pisać, szczególnie że support ma wolne. Jest szansa że w nocy wyspa się naprawi i jutro będzie działać.
tez dostałem obszar - w wirze, na wyspę mogę wejść normalnie (anulować przygody się nie da)
Avanger72
03.05.2014, 13:21
Przynajmniej możesz coś zrobić na wyspie, mi nawet nie mogą podpalić wyspy bo też ich wywala.
Harris66
03.05.2014, 14:11
Rano zalogowałam sie bez problemu,po wylogowaniu juz nie moglam wrocic,ciagle komunikat "w tym obszarze wystapil blad,prosze sprobowac pozniej". i tak na obu kompach. koncowka premium poszla sie gonic,przygoda nie skonczona,na fb zadnej informacji,to blad serwera,czy u mnie cos nie tak? ktos ma podobny problem?
no jak widzisz nie tylko ty masz podobny problem. Dwa lata temu też tak miałam i myślałam że już to poza mną, a tu akuku, od nowa mnie popsuli. Też nikt nie potrafi wejść na moją wyspę, przykry syndrom odstawienia, po tak długim czasie grania. Wyspa no cóż się odbuduje, konto premium też przeżyje, brak mi ludzi z mojej gildii. I jakby tego było mało, to bezczelni pogodę popsuli
mam ten sam problem z wczytywaniem mapy...czy ktoś tam w ogóle ma jakiś dyżur ? Czy wszyscy na majówce ? nawet słowa przepraszam za utrudnienia...słowem maja nas w d....
ale doładowanie konta klejnotami działa znakomicie...
krzysiek1902
03.05.2014, 17:19
Ja mam podobnie , zalogować się nie mogę od południa :(
Brawo i tak dalej trzymać ..........
For3v3rAlone
03.05.2014, 18:23
To samo u mnie. Po skonczeniu Wira wywalilo mi blad serwera, a to bylo ponad 6h temu...
Sam_O_tnosc
03.05.2014, 18:35
zdążyłeś zakończyć wir;) ja miałem ostatni atak na łupieżcach i pstryk wywaliło mnie i kaplica, nie da się zalogować:) przygoda wisi, moja i z zaproszenia -ludzie się denerwują ponieważ weekend więcej czasu itp, a ja ich blokuje ... gdyby nie to że kooperacyjne może i by dokończyli a tu psikus ;/
QueenAlex
03.05.2014, 21:46
Witam, no i mnie dopadło, przygoda atak na łupieżców, chęć powrotu na wyspę po wojsko a tu kuku, "w tym obszarze wystąpił bład, prosimy spróbować później", to było o 12.30 .....moje pytanie-a kiedy jest "pózniej"? >pozdrawiam G 6 :) i Pomoc w Słonecznym Grodzie :)
krzysiek1902
03.05.2014, 22:41
Zbliża się 12 godzina mojego braku dostępu do gry , czy jakiś Mod czuwa nad tym co się tu dzieje !
Mod nie ma tu nic do rzeczy. Trzeba czekać na nocny skrypt, a jak nie zadziała, to pisać do supportu.
krzysiek1902
03.05.2014, 23:02
Pisałem do supportu ale jak widać to jak walenie głową w ścianę ,kompletnie nic nie daje :(
Pozdrawiam
tylko skrypt wam nocny zostaje i nadzieja ze akurat u was zaskoczy :D
u mnie nocny skrypt zadziałał
marcinbako
04.05.2014, 09:08
U mnie to samo.
krzysiek1902
04.05.2014, 11:20
Też już gram , trwa odbudowa :)
Oldpiotr
04.05.2014, 11:34
Ja też tak mam od około 8.00 :( W przygodzie WIR oldpiotr - nick
U mnie na CR poszło, od 4h prawie jestem off.
A ja od wczoraj, działa wam już?
w dniu wczorajszym o godz. 20:22 podczas zwykłego patrzenia w monitor otrzymałem komunikat o tym, że serwer jest przeciążony
http://fotozrzut.pl/zdjecia/a6ae4b6f1e.jpg
a po ponownym uruchomieniu gry komunikat o tym, że strefa wyspy (nie przygody) została uszkodzona (drugi raz w tym tygodniu)
http://fotozrzut.pl/zdjecia/d3617a5e68.jpg
Słynny nocny skrypt nie naprawił strefy... Czy to teraz tak będzie ?? Dwa razy w tygodniu takie awarie ????
KaennPLl
05.05.2014, 09:35
mam to samo:(
sorry, taką mamy grę ? :D
Fleotria
05.05.2014, 11:00
Drażniący jest ten napis - prosimy spróbować ponownie - powinno być - czekaj do jutra, może nasz skrypt zadziała u ciebie :)
AndyKozakow
05.05.2014, 13:12
Miałem tak dwa razy i w obydwu przypadkach suport pomógł w ciągu jednego dnia więc piszcie do suportu i trzymajcie kciuki:)
no i ja sie dziś załapałam, dołączyłam do przygody łupieżcy grobowców, wysłałam wojsko i serwer "sie uszkodził". mam nadzieję dziś odblokują, bo blokuje osoby w przygodzie.
Miałem tak dwa razy i w obydwu przypadkach suport pomógł w ciągu jednego dnia więc piszcie do suportu i trzymajcie kciuki:)
Potwierdzam, również moja strefa została odblokowana przez support, dziękuję :)
Bartexio
05.05.2014, 15:34
A długo trzeba czekać na odblokowanie przez suport ? jak sie do nich napisze, eh te ich błędy już mnie co raz mocniej drażnią
Tez jestem ciekaw jak dlugo to potrwa mi przytrafilo sie juz drugi raz w ciagu tygodnia i ostatnio musialem czekac jeden dzien na naprawe.
Potwierdzam, również moja strefa została odblokowana przez support, dziękuję :)
No to miałeś szczęście, ja się nie doczekałam dziś na odpowiedź nawet, a zgłoszenie poszło przed 12-ą :(
KaennPLl
05.05.2014, 22:51
naprawcie to ludzie ja chce grac
Naprawilo sie i znowu to samo dzisiaj portaz trzeci w ciagu tygodnia to sie robi juz nienormalne