Zobacz pełną wersję : Gra Kilka drobnych zmian
Dawidosso
24.04.2014, 01:56
Proponuje poprawienie działania litery "ą" na czacie, zmianę kolejności w koszarach oraz magazynach prowiantu na takiej samej zasadzie jak w kolejce budowania, żeby kopalnie z szybszą produkcją od razu po wybudowaniu podawały taka informację a nie kiedy osadnik się wprowadzi na miejsce pracy
Problem z "ą" to wina przeglądarki chrome a nie gry. Na forum jest rozwiązanie.
Kopalnie z szybszą produkcją? Znaczy kopalnie na solidnych stemplach, czyli złoża które mogą być szybciej eksploatowane, są oznaczone jak tylko geolog je odnajdzie.
No a koszary, przydało by się, tyle że już było na forum mnóstwo takich pomysłów i cisza ze strony BB.
Van-de-Lord
24.04.2014, 11:16
-z "ą" pisz do google żeby poprawili natywną wtyczkę (jak ktoś ma wyłączona i doinstaluje normalną od Adobe to działa)
-zmiana kolejki by się przydała
-kopalnie są oznaczone, wystarczy po odnalezieniu najechać i wyświetla info jakich zdolności użyto
Dawidosso
24.04.2014, 13:47
Kopalnie z szybszą produkcją? Znaczy kopalnie na solidnych stemplach, czyli złoża które mogą być szybciej eksploatowane, są oznaczone jak tylko geolog je odnajdzie.
-kopalnie są oznaczone, wystarczy po odnalezieniu najechać i wyświetla info jakich zdolności użyto
Wiem że są oznaczone ale chodzi mi o to że informacja czy rzeczywiście jest to szybka kopalnia pojawia się dopiero po tym jak się osadnik wprowadzi a mnie interesuje już po wybudowaniu
Ciężko zrozumieć o co Ci chodzi :)
Jeśli najedziesz kursorem na złoże i masz napisane "solidne stemple", to masz pewność że wybudowana na nim kopalnia będzie szybka. Jeśli nie ma info o stemplach, czyli kopalnia na 100% będzie zwykła.