PDA

Zobacz pełną wersję : Po jakim czasie powinno wygasnąć zaproszenie do gildii ???

jemen2
11.04.2014, 16:14
Może to błachostka , ale dla mnie ważna , ci co mnie znają wiedzą o co chodzi . Jeśli zaprosiłem do gildii gracza 18 stycznia ,to jest możliwe żeby to zaproszenie było aktywne do 6 kwietnia ? Z tego powodu ktoś wszedł do mojej gildii (bo przyjął zapkę ) , upłyneło trochę czasu zanim namierzyłem że ta osoba po kilku miesiącach przyjeła zapkę i znalazła się w mojej gildii , mea culpa - nie spojrzałem w dziennik , w listę członków , bo po co jak nikogo nie zapraszałem w ostatnich dniach. Jeśli faktycznie zapka do gildii może tyle czasu być aktywna u gracza zaproszonego TO OSTRZEGAM WSZYSTKIE GILDIE , SPRAWDZAJCIE DZIENNIK GILDII , bo z tego wynika że kiedys zaprosiłeś gracza xxx i on ci wchodzi , a na koniec wychodzi że ta osoba to zwykły oszust , szybko znika , i wnika w dalsze gildie . Tak się dzieje w tej chwili na Nowej Ziemi .
Z wiadomych wzgledów nie podaję nicka gracza oszusta :)

Kranderga
11.04.2014, 16:23
Zaproszenie do gildii jest BEZTERMINOWE

jemen2
11.04.2014, 16:27
Zaproszenie do gildii jest BEZTERMINOWE

No to kicha , myślałem że jest tak jak z przygodami itp. . więc trzeba bardzo uważnie patrzeć na dziennik , dzięki za info :)

Van-de-Lord
11.04.2014, 16:45
Chyba wiem o kogo chodzi ^^ Tak to jest ze nowi pytają o zapki do gildii, dostają full i sobie zostawiają na później. Proponowałbym założyć temat w propozycjach aby zapki do gildii wygasały po np miesiącu.

jemen2
11.04.2014, 16:59
Chyba wiem o kogo chodzi ^^ Tak to jest ze nowi pytają o zapki do gildii, dostają full i sobie zostawiają na później. Proponowałbym założyć temat w propozycjach aby zapki do gildii wygasały po np miesiącu.

Myślę że prościej to można , zrobić tak jak offka z handlu i po kłopocie ..... wiem to za proste dla BB :)

Van-de-Lord
11.04.2014, 23:00
Nie, nie, nie, stosując to samo mają mniejsza możliwość wprowadzenia buga, a te to już standard w nowościach. To nie są amatorzy żeby zrobić coś raz a porządnie. Tu trzeba robić tak, zeby zawsze było co poprawiać. Tak teraz się wszystko produkuje, jak się nie psuje to klient nowego nie kupi.

Polkjmn
12.04.2014, 07:28
Najlepiej by by było, gdyby było ważne 24 lub 48 godzin. Każdy raczej będzie aktywny. I po kłopocie.