Zobacz pełną wersję : Nie ma jajka
Witam.
Jestem na etapie szukania od ..rana wraz z Gildią 1 jajka.
Nikt nie widzi,szukaliśmy wspólnie i ..nic ;(
Były przesuwane niektóre budynki i zatrzymane /leśnicy/ i..nic ;((
Ekran powiększany i ..nic ;(((
Czy to jakiś problem z grą czy tak jest ..?
Mam poszukiwacza ale jeśli tyle oczu szukało to chyba i "dodatek" nic nie da.
W ostateczności skorzystam z niego by być czegoś pewnym.
Proszę o pomoc :))
Pewnie tak jest, jajko gdzie sie w skale schowalo moze;p użyj szukacza i sie przekonaj.
Tyle wiem,ale każda premia kosztuje.Więc szkoda gdyby był to BUG..
Dalej nic..zebrało tylko 9 jajek.
A teraz mam nowe poszukiwanie i mam podobnie.Nie wiem co jest.Już szukają ludzie z POMOCY nie wierząc w to.
Zebraliśmy wspólnie znów ..tylko 9.
Ale teraz mamy czas do rana .. ;))
Co mam począć..Modowie ????
Na pewno gdzieś jest, może w tym samym miejscu, za jakimś budynkiem, drzewami lub w skałach.
Na pewno gdzieś jest, może w tym samym miejscu, za jakimś budynkiem, drzewami lub w skałach.
Kolego,zauważ iż pisałem,że użyłem Poszukiwacza zaginionych jajek.I nic nie znalazł.Na dodatek wykonywałem to zadanie 2 razy z takimi samymi efektami.
Brali w tym udział gracze z mojej gildii oraz gracze z innych też szukając tego feralnego jaja ;))
Czekam na odpowiedz kogoś z BB
Misiorww
10.04.2014, 00:47
nikt z BB Ci nie odpowie, zostaje support
Kolego,zauważ iż pisałem,że użyłem Poszukiwacza zaginionych jajek.I nic nie znalazł.Na dodatek wykonywałem to zadanie 2 razy z takimi samymi efektami.
Brali w tym udział gracze z mojej gildii oraz gracze z innych też szukając tego feralnego jaja ;))
Czekam na odpowiedz kogoś z BB
Jeśli już to koleżanko.
Jak element jest mały to spokojnie się schowa za budynkiem i żaden poszukiwacz nie pomoże. Nie raz już tak miałam że też byłam przekonana iż elementu nie ma, aż w końcu ktoś mi go znalazł, ale nie było widać ani kawałka grafiki.
Kranderga
10.04.2014, 09:31
Może się schować w boku fortecy, za wieżami złotą i wiedźmy, jest kilka miejsc w skalach ale wtedy po oznaczeniu tarcza jest widoczna.
Dobrze jest podczas szukania trzymać pod kursorem grządkę, wtedy wysokie budynki staja się przeźroczyste, a w miejscach gdzie są kolekcje brak jest zielonego pola budowy, w fortecach trzeba sprawdzać, albo zapełnić te miejsca grządkami.
Przepraszam koleżanko ;(
Wracając jednak do jajka..mały nie ważne.Jeśli znajdzie to wtedy masz chorągiewkę a to już widać zdecydowanie lepiej.Poza tym przestawiałem niektóre budynki oraz zatrzymywałem część z nich.Do teraz nadal nic.
Napisałem do Supportu
Ja mam taki wariant: mam jajko, mam premię ale od godziny nie mam zadania :D
http://fotozrzut.pl/zdjecia/068067df40.jpg
:)
Dorzucę iż mając zatrzymanych leśników nie miałem przez jakiś czas drzew i wtedy szukano jajka.Było łatwiej.
Kończę na razie temat bo...koleżanka znalazła dzisiejsze 10 jajo ;)
Dziękuję za współpracę szerokiemu gronu Znajomych jak członkom gildii którzy postanowili pomóc.
Miałam tak już kilka razy, przelogowanie wystarcza.
Kranderga
10.04.2014, 10:25
A reloga zrób.
kaktusek1984
10.04.2014, 14:41
u mnie prawie to samo. premia rzucona, a pisanek i zadania brak :( nie pomógł ani relog, ani zmiana przegladarki :(
Kranderga
10.04.2014, 15:39
u mnie prawie to samo. premia rzucona, a pisanek i zadania brak :( nie pomógł ani relog, ani zmiana przegladarki :(
Prawie robi wielka różnicę.
Prawdopodobnie rzucający zbyt szybko opuścił Twoją wyspę.
W takim przypadku zwróć się do działu wsparcia technicznego.
Angel7212
10.04.2014, 16:36
jest jeszcze płomień wróżki ;)