PDA

Zobacz pełną wersję : błędy na poziomie 10

Dziad2014
06.04.2014, 19:04
Od 3 dni jestem na poziomie 10 i nie ma postępu w grze. Nie ma nowych (żadnych) budynków, nie mogę zrobić misji Bandyci!, nie mogę zrobić zadania Produkcja drzew iglastych na poziomie 360 szt / 12 h (bo wtedy nie zalicza mi pierwszego zadania 0 szt na 12 h), nie mogę zrobić drugiego zadania Produkcja drzew iglastych na poziomie 0 szt / 12 h (bo wtedy nie zalicza mi pierwszego zadania 369 szt na 12 h.
Stoję w miejscu, brak osadników, brak nowych surowców, brak produktów, brak wojska, brak nowych budynków. HELP

Kranderga
06.04.2014, 19:24
To jest pytanie na kanał pomoc anie na forum

Musisz mieć pracujące: 1. dwa tartaki (jeśli są daleko od władyki to trzy, ale nie wiecej), 2. dwóch drwali (jeśli masz więcej to zatrzymaj, tak by tylko dwóch pracowało), 3. Co najmniej trzech leśników (można mieć więcej);
Jeśli masz 10 poziom, to zatrzymaj smolarzy. W przypadku zapełnienia magazynu deskami i drewnem należy zburzyć i postawić ponownie tawernę jeśli tylko drewnem zatrzymać na kilkanaście minut wszystkich drwali i leśników (10 poziom postawić magazyn). Wielkość produkcji sprawdzisz w liczydle. Liczydło jest tam ==>

Mundek_May
06.04.2014, 21:23
I to jest dopiero problem. Aż mnie dziwi, ze w epoce oszołomów nasze kochane BeBe, nie wpadło na pomysł, by zadania levelowe rozwiązywać za klejnoty.
Jakież by to bylo uproszczenie w grze. Jaka radość dla nierozgarniętych oszołomów, mających problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Jakaż radość dla półmózgów korzystających z premium i pakujących kasę w diamenciki tylko po to by przyspieszyć levelowanie w grze, której nie rozumieją.