PDA

Zobacz pełną wersję : Gra propozycja przeniesienia okienkawyskakującego informującego ..

Marcocentofe
05.04.2014, 03:57
Moja propozycja to przeniesienie okienka informującego o wszystkich czynnościach wykonywanych w grze wyskakującego zawsze pod opcją--Ludność--na prawą stronę do końca ekranu gdzie jest wolne miejsce.. ponieważ pod ikoną --Ludność--cała listwa informacyjna jest ciągle zasłaniana..np..
dodawanie premii na budynki,wykończone zasoby,,Twój geolog, dodano do magazynu,,to okienko jest ciągle pełne informacji czyli dalszych wyskakujących okienek w pod opcją--Ludność--ciągle zasłaniających całą widoczność:confused: i nie jest to tylko moja opinia lecz wielu graczy..

Larxand
05.04.2014, 09:31
Załóż ankietę. Zdecydowanie tak.

RedJul
05.04.2014, 10:56
1. To jest kwestia rozdzielczości monitora.
2. Temat był już poruszany.
3. Nic z nim nie zrobiono.

Marcocentofe
05.04.2014, 13:50
Nie sądzę aby to był problem rozdzielczości albo źle została zrozumiana moja propozycja..,,fizyczne przeniesienie okienka informacyjnego na prawą stronę gdzie jest puste miejsce..

RedJul
05.04.2014, 14:07
Nie sądzę aby to był problem rozdzielczości albo źle została zrozumiana moja propozycja..,,fizyczne przeniesienie okienka informacyjnego na prawą stronę gdzie jest puste miejsce..

Została dobrze zrozumiana, i jest to problem z rozdzielczością.
Przy HD okienko wskakuje między avatarem a ikonką z ludzikiem, nic nie zasłaniając (poza wyspą w tle).
Chodzi o to, żeby tak samo było przy innych rozdzielczościach.