PDA

Zobacz pełną wersję : Wir - zabrane 2 slotów

SirSloma
01.04.2014, 22:08
Witam!

Czy wszyscy po konserwie mają o 2 sloty mniej ?

deep_water
01.04.2014, 23:00
jeden mniej

romsheff
01.04.2014, 23:31
potwierdzam - zamiast trzech slotów z premiami, tylko dwa.

Larxand
02.04.2014, 13:53
Właśnie zauważyłem, jest jeden slot mniej...
Padła sugestia, że być może został zarezerwowany dla pisanek. Albo może niechcący.
Mam nadzieję, że BB nie wrzuca sobie kolejnych kamyczków do ogródka.

1938

scorpix22
02.04.2014, 14:03
Oj tam, pewnie jakiś błąd, przecież by nie zmienili nie informując graczy;)

AndyKozakow
02.04.2014, 15:59
Xaar może byś to wyjaśnił łaskawie a nie udajesz że nie widzisz problemu
Jak ktoś napisz [WYCIĘTE] to jesteście pierwsi , nie wiadomo skąd nie wiadomo gdzie:)

BB_xaar
02.04.2014, 16:07
AndyKozakow, odpowiednie zapytanie poszło już dalej, gdy otrzymam wiadomość zwrotną, dam znać. :)

The_Cocoloco
02.04.2014, 17:25
AndyKozakow, odpowiednie zapytanie poszło już dalej, gdy otrzymam wiadomość zwrotną, dam znać. :)
Hmmy co tu napisać od czego zacząć może ze ktoś tu leci w kulki sobie bo to już porażka kolejna zmiana bez jakiejkolwiek informacji z waszej strony coś chyba nie hallo się robi zero kontaktu na linii tso – a gracze, zabranie slota z przygody i zero informacji następne to źle przetłumaczony pamiętnik na Wielkanoc gdzie wprowadzeni zostaliśmy tez w błąd

Faktycznie, wygląda na to, że doszło do małego nieporozumienia jeśli chodzi o ilości dostępnych specjalistów i obiektów specjalnych. Jeszcze dziś postaramy się wszystko wyjaśnić.
co tu się dzieje ze tak zapytam ?? podczas chyba ostatniej konserwy zostało wprowadzone kilka poprawek i nikt nie raczył o tym nas poinformować wiele musimy sami odkrywać po zrobieniu przygody lub po odpaleniu po kociołki i rude okazje się ze już się tez tak nie da :D nie powiem kiedyś mi Xaar pomógł z problem uszkodzonego obszaru i oceniałem to nawet na dobry kontakt ale to co ostatnio to ciąg porażek chodź wiem ze nie można całej winy na bb_xaar zganiać bo czasami pokazuje tu na forum ze się stara ale widocznie to twórcy gry nie raczą nawet poinformować „BB” team żeby ten napisał tu jakieś stosowne info

a screen dropa:
http://s4.ifotos.pl/img/brak-slot_exhswee.jpg - jak widać brak 1 slota

thordis
02.04.2014, 17:29
Dzięki temu gra jest ciekawsza, bawimy sie z BB w "odkryjcie co zmienilismy tym razem". Tylko szkoda że o nagrodach zapomnieli, ale taka wpadka to nic nowego;p

Inkatus
02.04.2014, 17:33
...po zrobieniu przygody lub po odpaleniu po kociołki i rude okazje się ze już się tez tak nie da :D...

O tym akurat była wzmianka, że będą pojawiały się dopiero po zakończeniu przygody sukcesem.

The_Cocoloco
02.04.2014, 17:42
O tym akurat była wzmianka, że będą pojawiały się dopiero po zakończeniu przygody sukcesem.

nop wiem wiem było chodziło tylko ze podczas tej konserwy wprowadzone pare poprawek i nie było o tym wzmianki :) była tez wzmianka ze w niedalekiej przyszłości zostaną zmienione nagrody z kze i tez tak po cichu to zrobią jest to moim zdaniem trochę nie Fair Play w stosunku do nas tyle :P

Inkatus
02.04.2014, 18:38
nop wiem wiem było chodziło tylko ze podczas tej konserwy wprowadzone pare poprawek i nie było o tym wzmianki :)..

Akurat odnośnie tego wzmianka jest o w oknie "Porada Dnia". Najpierw masz wypisane o evencie wielkanocnym a później masz Ogólne modyfikacje i poprawki i pierwsza pozycja brzmi: Przedmioty kolekcjonerskie zebrane na mapach przygód, będą przekazywane wyłącznie wtedy, gdy cała przygoda zostanie zakończona. :)

Adiemus
03.04.2014, 18:29
no ja też miałem 1 slot mniej i wszyscy co robili ze mną Wira - ciekawe jak dziś będzie

Angel7212
03.04.2014, 19:18
oddajcie nam slot!!! ;)

set2g
03.04.2014, 20:47
no ja też miałem 1 slot mniej i wszyscy co robili ze mną Wira - ciekawe jak dziś będzie

A jak może być, jakiekolwiek zmiany w grze wymagają konserwy, to wiedza powszechna, a wczoraj czy dzis takowej nie było.

Andre_NH
08.04.2014, 06:32
No i jesteśmy po konserwie. Ciekawe, czy brakujący slot został przywrócony? BB na liście zmian nie ujęło tej zmiany.

Shadow_mk
08.04.2014, 07:11

no to dawaj znac bo tydzien minal

set2g
08.04.2014, 09:14
Przeciez juz napisał ze 3slot jest tylko wtedy jak katedra wypada, a z 2 poprzednich katedry być nie może.

http://forum.thesettlersonline.pl/threads/34964-Zmiany-w-grze-01.04.2014?p=147255&viewfull=1#post147255

Andre_NH
08.04.2014, 16:11
Czyli teraz katedra jest możliwa tylko w jednym slocie. Generalnie Wir, patrząc na stosunek strat woja do dropa stał się przygodą mniej atrakcyjną, i nie chodzi tu o brak katedry (bo dla mnie ona jest i tak mało wartościowa z uwagi na brak możliwości handlowania ją) tylko o usunięcie jednego slotu.

Polkjmn
08.04.2014, 19:18
Co to jest???? To ja se nakupiłem wiry i teraz takie gówno.. BB nie róbcie jaj... No chyba, że pisanki to tak. :D

AndyKozakow
08.04.2014, 21:27
Xaar stań na wysokości zadania i przywróć ten slot
To jakiś żart jest z waszej strony ludzie kupili przygody z konkretnym ustawieniem przygody
A wy w trakcie zmieniacie reguły
Kup sobie auto i niech Ci zabiora 5 bieg jak nie kumasz o co biega