PDA

Zobacz pełną wersję : Dzienna nagroda

Mayk--DoUrden
31.03.2014, 23:34
Mam problem z dzienną nagrodą.
Ponownie straciłem szansę na 100 diamentów, tak jak poprzednio i poprzednio.
Problem mam przez to, że nie gaszę ani przeglądarki ani TSO nigdy. Siedzę na grze przez cały dzień, komputer nie jest gaszony, więc i na noc nie wyłączam TSO. Ale przez to nie dostaje dziennych nagród za logowanie, ponieważ nie przeładowuję gry. To dyskryminacja osób siedzących najwięcej w grze. Osoba która wejdzie na 5 min dostaje a tacy jak ja nie. Nie było tego problemu i zawsze raz dziennie rano wyskakiwało mi okienko z logowaniem ale znowu przestało. Straciłem przez to masę dziennych nagród i kilka razy po 100 diamentów. Ostatnio jak to zgłosiłem do supportu dostałem... 50 mieczy, ale co mi po nich jak na 2 dzień miałem dostać 100 klejnotów i ich już nie dostałem.

Duszysko40
31.03.2014, 23:46
nosz matko bossko ....houston we have a problem..xd
tak cie ciezko jak tak dlugo i duzo dziennie siedzisz zrobic raz dziennie reloga???
nie czaje akcji zupełnie...tez mam non stop kompa wlaczonego..

Mayk--DoUrden
31.03.2014, 23:51
Wcześniej nie trzeba było robić relog-a, czasem człowiek zapomni przeładować stronę, zwłaszcza jak do niczego innego nie jest to potrzebne, zapomnisz raz w tyg i po zabawie. Proste to było wcześniej. Codziennie o 5 czy 6 rano wyskakiwało okienko z dzienną i nie było problemu, przy jednej z konserwacji to usunęli.

cz0rcik
01.04.2014, 00:39
Mayk ja też w sumie rzadko kiedy wyłączam TSO i zawsze ok 3 w nocy (rano) pojawia się okienko z nagrodą dzienną za logowanie, aczkolwiek wtedy zawiesza mi całą grę i muszę robić relog tak czy inaczej :)

Piotru70
01.04.2014, 00:51
A mi się wydaje że twój problem polega na tym że jesteś zalogowany w grze przez cały czas ale na grę wchodzić raz na kilka dni. Według mnie dobrze że jest tak że musisz robić reloga.

Polkjmn
01.04.2014, 19:32
teraz nawet jak nie chcesz to musisz zrobić reloga :) Ciągle coś się psuje :)

Mayk--DoUrden
04.04.2014, 19:33
Nie zdarza mi się, że gra jest włączona a ja nic nie robię. Codziennie stawiam pola, szukam złoża miedzi i innych. Cz0rcik, mi też to okienko znowu wyskakuje, ale nie za każdym razem. Przy pierwszych 5 dniach nie ma problemu, oby znowu nie było błędu w 6-ty dzień.

zfdzfzxczczx
04.04.2014, 20:50
To kara za bycie no lajfem, relogaj sie raz na dzien i po kłopocie.