Zobacz pełną wersję : Płatności i klejnotów
motykura
31.03.2014, 08:14
W dniu 12.03.2014 r. dokonałem 2 płatności po 40 zł. a otrzymałem tylko 1 porcję klejnotów , jak mogę wykorzystać drugą płatność dzisiaj?.;)
Może pisząc do suportu a nie na forum ?
Stochlik
31.03.2014, 08:35
tak musisz napisac do supportu tylko na odpowiedz mozesz poczekac ale spokojnie jezlei zrobiles 2x a dostales jako 1x to dostaniesz wszystko :D
secret007
31.03.2014, 10:53
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/db/hp/id/y1s0et.jpg
Proszę niech ktoś zauważy, że wielu graczy ma puste strony z płatnością klejnotów !
a ja nie mogę zakupić klejnotów wyskakuje mi komunikat
"Niepoprawny pakiet
Wybrany pakiet klejnotów jest niepoprawny. " i tak na każdej ofercie
Jakie by nie były wtopy z grą, bugi czy pomyłki ale kupno klejnotów zawsze działało (pojedyncze potknięcia się nie liczą).
A tu taka wtopa:)
Chyba, że to celowe działanie - "promocja była, jak ktoś nie kupił to trudno, niech kupi po normalnej cenie."
A że nie mógł kupić - miał pecha:)
U mnie wszystko działa, nawet kupiłem jeden pakiecik. Może te problemy wynikają z waszych komputerów, co? Proponowałbym najpierw wyczyścić pamięć podręczną, pliki cookies, zrobić reset przeglądarki. Warto też mieć wyłączone rozszerzenia przeglądarki typu adblock (z doświadczenia wiem, że potrafią robić problemy).
Franek_Baranek
31.03.2014, 12:54
U mnie wszystko działa, nawet kupiłem jeden pakiecik. Może te problemy wynikają z waszych komputerów, co? Proponowałbym najpierw wyczyścić pamięć podręczną, pliki cookies, zrobić reset przeglądarki. Warto też mieć wyłączone rozszerzenia przeglądarki typu adblock (z doświadczenia wiem, że potrafią robić problemy).
jak placiles? u mnie karty odrzuca (w banku wszystko ok, zreszta inne platnosci chodza,tylko ta nie), paypala tez (komunikat jest ze sprzedawca anulowal transakcje), przelewy24 nie otwieraja sie. kasowanie ciastek i zmiana przegladarek to juz klasyka, wiec nie ma sensu o tym pisac.
...niestety support robi takie wlasnie wklejki zamiast sprawdzic....skonczy sie tak, ze z promocji nie skorzystamy a pozniej zwala na nasze komputery i przeglądarki. Standard.
Duszysko40
31.03.2014, 13:36
mnie dziala wszycho bez problemow zaplacilem dostałem..zawsze najpierw wszystko czyszcze zanim wchodze na konto i robie szybki skan kasperskym.
u mnie nie działa nawet na drugiej przeglądarce pamięć czyszcze na bieżąco wiec to jest standard ale żeby nic nie można było kupic to już mnie wkuza
Franek_Baranek
31.03.2014, 13:58
mnie dziala wszycho bez problemow zaplacilem dostałem..zawsze najpierw wszystko czyszcze zanim wchodze na konto i robie szybki skan kasperskym.
komu dziala, to dziala... zmiana kompa i sieci tez nie pomogla. na szczescie support juz sie oduczyl udzielania porad w stylu "wyczysc ciasteczka". poki co dali tylko info, ze pracuja nad problemem. i tyle
Mercjusz
31.03.2014, 22:30
no to i ja dorzucę dzisiejszy "kwiatek" z brakiem płatnosci SMS
http://i60.tinypic.com/16ld11d.jpg
jak placiles? u mnie karty odrzuca (w banku wszystko ok, zreszta inne platnosci chodza,tylko ta nie), paypala tez (komunikat jest ze sprzedawca anulowal transakcje), przelewy24 nie otwieraja sie. kasowanie ciastek i zmiana przegladarek to juz klasyka, wiec nie ma sensu o tym pisac.
Płaciłem SMSem za 6,15. Wszystko poszło bez najmniejszych problemów ;)
Franek_Baranek
01.04.2014, 15:10
aaaa... u mnie smsy odpadaja. mam tylko sluzbowa komorke. ksiegowa by chyba potargalo, jakby zobaczyla ze kupuje za smsy klejnoty... pewnie nawet donos by zrobila :D
tak czy siak rozwiazania problemu nie ma. support przyjal i milczy poki co
secret007
06.04.2014, 15:10
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/db/hp/id/y1s0et.jpg
Jakoś rozwiązania problemu nie widać.
Miałem super ofertę, ale jej nie ruszyłem :P