PDA

Zobacz pełną wersję : Gra Ulepszone koszary

Polkjmn
27.03.2014, 20:30
WSZELKIE PODANE NAZWY I WARTOŚCI SĄ ORIENTACYJNE I DECYZJĘ POZOSTAWIAM BB :)

Proponuję dodać następujący budynek: ULEPSZONE KOSZARY. Jednostki, które mogłyby być tam produkowane byłyby bez suwaka. Jedno kliknięcie i się robi np. 3000 woja :).

Do tego proponuję dorzucić nowe jednostki (do produkcji TYLKO w tych koszarach od 50 lvl) Elita Elitarnych (nazwa może być inna). Wojsko to bardzo dobrze wyszkolone (atakuje normalnie jak żołnierze) mogą mieć: HP: 300, Min obrażenia: 150, Max: 300.

Ale nie może być tak łatwo i przyjemnie :) Żeby stworzyć takiego ludzika potrzeba: stworzyć specjalny warsztat od broni. Nie można jej zdobyć w dropie. Trzeba samemu produkować. Co do takich mieczy można użyć srebra (czyli kolejne ciekawe dodatki, nowe złoża, kopalnie, bardziej egzotyczne towary, ale to już pozostawiam BB).

Co o tym sądzicie?

TomIII
28.03.2014, 08:18
za

misiasia
28.03.2014, 08:31
Myślę, że BB doskonale wie, że koszar to nasza bolączka.
Tematów z pomysłami, prośbami, żalami i przekleństwami dotyczącymi koszar było już naprawdę sporo, naprawdę widzisz sens w zakładaniu kolejnego?

Migotka79
28.03.2014, 10:30
Jestem za. Najpierw jednak musieliby wprowadzić wyburzanie skał i karczowanie (krzaki, pieńki), bo brak miejsca na wyspie na dostawianie nowych budynków.

Misiorww
28.03.2014, 10:49
jak dla mnie wystarczy dodać większy mnożnik w obecnych koszarach.
temat ciągnięty już baaaaaardzo długo.

WuDwaKa
28.03.2014, 11:09
Jestem za. Najpierw jednak musieliby wprowadzić wyburzanie skał i karczowanie (krzaki, pieńki), bo brak miejsca na wyspie na dostawianie nowych budynków.

To trzeba mieć zoptymalizowaną gospodarkę a nie zawalaną całą wyspę byle jak, ja nie narzekam na brak miejsca i mi wyburzanie do niczego nie jest potrzebne ...
Co do koszar to faktycznie mogli by coś z tym zrobić albo w jedną stronę albo w drugą bo wiecznie tylko klikanie jest przy dużej ilość szkolenia wojska ...

gilek26
28.03.2014, 20:03
Popieram to co napisał Misiorww, głosu nie oddam, bo takiej odpowiedzi nie ma:)
Co do nowej broni to niby gdzie autor wątku chce ja produkować?:P

EX_Cyferka
21.02.2015, 12:29
multiplikator produkcji i nowe jednostki pod kolonie są zrealizowane. zamykam