Zobacz pełną wersję : Serwer przeciążony ???!!!! Co to ma znaczyć ??!!!
Po zalogowaniu się do gry i wejściu z trudem na wyspę. Po minucie lub dwóch pojawia się komunikat, że "serwer przeciążony" i wywala z gry.
Co to ma znaczyć ??!!!
Co znowu namieszaliście, że nie można normalnie grać .... czy wy zawsze coś musicie spartolić ?
MisiaCiekawisia
20.03.2014, 09:56
Co konserwacja to i cuda wianki. Nie można się zalogować, jak juz nas fartem serwer wpuści na wyspę, wywali - serwer przeciążony. Proponuję twórcom gry napchać więcej badziewia w grę co tydzień zamiast zająć się ważnymi problemami.
Ta gra to porażka, serwery padają, support na zgłoszenia odpowiada "suchymi" formułkami, które nic nie wnoszą.
Olewanie graczy i psucie gry po każdej konserwie nie wróży dobrze tej grze. Szkoda czasu na przesiadywanie i patrzenia w ekran z myślą "czy twórcy TSO pozwolą mi dziś zagrać ?". :D
Co to ma znaczyć ??!!!
To oznacza że serwer jest przeciążony. Czego jeszcze nie rozumiesz w tak prostym i czytelnym komunikacie napisanym w języku polskim?
Mi nie działa czat,handel,premie dzialaja z parominutowym opoznieniem... masakra :D
MisiaCiekawisia
20.03.2014, 10:10
Mi nie działa czat,handel,premie dzialaja z parominutowym opoznieniem... masakra :D
To juz norma jak w planach konserwacji jest poprawek tyle co "mróffkóff i szczypaffkóff". Nie radzą sobie z planami jakie sobie narzucili :D A do błędu tez nie potrafią się przyznać :D
Zawiecha jest przy wysyłaniu geologów, odkrywców, w handlu, czatu nie ma , gildii ponoć po konserwie tez juz nie posiadam a siedziba zdegradowała się do 1 lvlu :D
Jest cudownie :D
tradycyjnie po konserwacji i wprowadzeniu nowości nic nie działa :D