Zobacz pełną wersję : problemy gildii
MARIUSZ9920
18.03.2014, 22:25
mam pytanie do liderow gildi ,czy w waszych gildiach ,tez pokazuja sie nowi czlonkowie ,mimo tego ze nikt ich nie zapraszal?
mysle ze to tworcy gry zrobili systemowe dorzucanie nowych czlonkow ,tylko ze nie oni placa za certyfikaty wiec ,dlaczego tak sie dzieje?:mad::confused:
The_Matius
19.03.2014, 20:17
mniej pić...
BrzytwaGMP
19.03.2014, 21:44
Bo może kiedyś dałeś im zapro, a oni wchodzą np. po miesiącu. Takie rzeczy się dzieją, jak się nie ogarnia.
nie wiem czy o to chodzi ale jak osoba wysle zaproszenie do gildi a lider je przyjmie to nie widac ze ktos zapraszał
nalezyszdostada
20.03.2014, 12:11
nie wiem czy o to chodzi ale jak osoba wysle zaproszenie do gildi a lider je przyjmie to nie widac ze ktos zapraszał
Tak mi się zdaje, że o to może chodzić. Każdy grasz ma opcje chęci przyłaczenia się do gildii i tylko Lider widzi tą informację. Dlatego nie ma informacji odnoścnie wysłania do danej osoby zaproszenia od kogos z administracji.
Angel7212
20.03.2014, 12:45
teraz jest tak, że jest przycisk "zgłoś" i przychodzi tylko wiadomość na skrzynkę lidera, jak ją zaakceptujesz to masz nowego gracza w gildii ;)