Zobacz pełną wersję : Gra Premie 8/16 godzinne
Terrianin
16.03.2014, 10:31
Witam!
Do tej pory najlepszą premią x2 produkowaną w Magazynie Prowiantu jest Koszyk Cioci Irmy. Dla wielu z nas jest to jednak premia za krótka w działaniu (praca i inne obowiązki). Proponuję wprowadzenie dwóch nowych premii 8 i 16 godzinnych,które rzucone przez znajomego trwać będą odpowiednio 12 i 24 godziny. Proszę o wpisy z czego proponujecie robić taką premię oraz o jak największą liczę komentarzy w celu ukazania jak bardzo by się takie premie przydały. Zapraszam do wspólnej dyskusji.
dobry pomysł lecz nie ma ankiety
Rafar321
16.03.2014, 10:43
Witam!
Do tej pory najlepszą premią x2 produkowaną w Magazynie Prowiantu jest Koszyk Cioci Irmy..
medale x3 i rożki x3 - 8 i 12 godzin działania
może zamiast zaczynać durny temat pograj trochę i zobacz co masz w grze dostępne
Terrianin
16.03.2014, 10:45
Proszę o zwrócenie uwagi że temat dotyczy Premii x2.
Pomysł fajny pod warunkiem że koszty były by na tyle rozsądne aby te premie masowo produkować. W sumie były już kiedyś podobne pomysły z konkretnym opisem jak wykonać- np surowce jak do Irmy plus ciasto, do tego dodatkowy budynek, niestety nigdy nie zostały podjęte próby realizacji tego pomysłu.
medale x3 i rożki x3 - 8 i 12 godzin działania
może zamiast zaczynać durny temat pograj trochę i zobacz co masz w grze dostępne
a jak nie masz tego magazynu prowiantu tylko zwykły?
Dawid_PL
16.03.2014, 13:34
No to pozostaje handel...pomysł myślę, że się nie przyjmie, jednak głosuję na tak, bo jeśli cena była by rozsądna to ok.
QueenPen
16.03.2014, 13:42
przydałoby się bo te działają stanowczo za krótko.. :)
Mastaszko
16.03.2014, 13:56
działają wystarczająco długo :) po co to zmieniac ?:) chcesz dluższą premke polecam w władyce produkowac mikstury nieskonczonej energii :) działaja 12h i potrajaja produkcje :) a do koszykow irmy nie mam zastrzeżen :)
są jeszcze kosze egzo. i ciastka
Mastaszko
16.03.2014, 14:02
wiec te premki z Twojej propozycji Terrianin sa tylko spowodowane Twoim widzimisie:) dla czas premki jest jak najbardziej okej
wiec te premki z Twojej propozycji Terrianin sa tylko spowodowane Twoim widzimisie:) dla czas premki jest jak najbardziej okej
ale ani koszyka egzo ani ciastek nie wyprodukujesz
ale miksture nieskończonej energii juz tak, poza tym kosze egzo sa bardzo pospolite odkąd w dropie z bajkowych są
Mastaszko
16.03.2014, 17:33
i co najlepsze z eventem wielkanocnym wchodza nowe premki do produkcji w domu wladyki wiec nie wiem po co zasmiecac rynek premek jeszcze innymi
Terrianin
16.03.2014, 19:25
Przypominam że tematem głosowania i dyskusji są premie x2 produkowane w Magazynie Prowiantu.Odpowiadamy czy oprócz trzech już dostępnych premii:Półmisek ryb,Pożywna kanapka i Koszyk cioci Irmy,chcemy inne,ale o dłuższym czasie trwania.Dyskusja nie dotyczy innych premii których cena jednostkowa jest o wiele większa. Wielu graczy rzuca po kilkadziesiąt a nawet przeszło 100 premii dziennie komuś lub sobie produkowanych w Magazynie Prowiantu.Porównywanie z innymi premiami maiłoby sens gdyby np.rzucano tych premii też tyle samo dziennie,a wątpię aby było dużo graczy którzy rzucają np.50 koszy egzotycznych dziennie na Piekarnie,Chaty rybaka,Produkcję Broni,Tartaki itd.
mam do tych premii pytanie: będzie je można dawać na WSZYSTKO?nawet na szkółkę?
Hm, pomysł raczej nie nowy:)
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/33766-Koszyk-Weekendowy
ZamyślonyŻyd
17.03.2014, 12:24
Z linku z powyższego posta, bardzo podoba mi się "konfigurowalna premia", np. taka Irma +15, jak w mmorpg, dopłacasz - większy czas ;)