Zobacz pełną wersję : Gra Czat Gildii
patryk1345
14.03.2014, 19:55
Witam mam pomysł żeby w czacie gildii było można mieć uprawnienia Moda np. żeby lider gildii miał inny kolor pisania a admini inny od graczy gildii
i też może banowanie osób na czacie gildii jak ktoś wyklina lub coś , to żeby go z gildii nie wywalać jak jest aktywny i robi zadania gildii ;)
EX_Zakrecony
14.03.2014, 21:12
Czaty są ze sobą powiązane, wiec wydzielenie praw dla poszczególnych kanałów jest niemożliwe. Jedyna możliwość to inny kolor dla lidera aczkolwiek i tu nie jestem pewien co do możliwości takiej zmiany.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
dobry pomysł, ale nie ma ankiety
patryk1345
15.03.2014, 12:45
to można właśnie zrobić dla lidera i administratorów gildii inny kolor zrobić pisania ;)
dodaj ankiete. kolory np administrator i lider
patryk1345
15.03.2014, 13:01
i dziękuję za kolory w gildii że będą ;)
nah, szkoda oczu na syfiaste kolorki. Co to ma w ogóle pomóc komukolwiek? Jedyne co by sie w sumie przydała to możliwosc ustawienia rangi z mute na chat gildyjny
GarnekPierogów
15.03.2014, 19:11
Zamiast tego, lepiej byłoby wnioskować o to, żeby czat gildii działał jak grupowy szept - bez ograniczeń czasowych (cooldown 5 sekund), bo spamerów nikt w gildii trzymać nie ma zamiaru. Prowadzenie dyskusji przy obecnych ograniczeniach jest, delikatnie mówiąc, uciążliwe.
i też może banowanie osób na czacie gildii jak ktoś wyklina lub coś , to żeby go z gildii nie wywalać jak jest aktywny i robi zadania gildii ;)
w gildii jesteś też żeby pisać na czacie
Amber_Pl
21.03.2014, 13:47
nie chcę modyfikacji czatów ale dajcie w końcu możliwość wyboru wielkości czcionki na nich !
cholera człowieka bierze, gdy co chwilę musi podchodzić do monitora by przeczytać co na nim widnieje,
w końcu mamy XXI wiek do licha a BB traktuje nas jakbyśmy używali monochromatycznych monitorów 15"
MortalWombat988
21.03.2014, 16:39
Ja proponuje nie przyjmować *****i do gildii.
Szybsze i łatwiejsze.