Zobacz pełną wersję : Gra Masowe premiowanie
RobinsonCrusoe
14.03.2014, 00:45
Witam.
Podrzucam pomysł z UK.
http://forum.thesettlersonline.com/threads/21925-Buff-Lists
Może i u nas spotka to się z entuzjazmem i nam BB zafunduje takie udogodnienie ;)
krotos666
14.03.2014, 01:56
Jestem za.
Będzie w evencie wielkanocnym, nazywa się to premia obszarowa. W takiej formie, że klikasz sobie i wyspa się zapala to nie ma szans na akceptację bo niby co byś miał jeszcze do roboty w tej grze ?
tak ale następnym razem przepisz po polsku
Czlowiek_Lasu
14.03.2014, 14:16
Podoba mi się pomysł.
Sam też coś chciałem podrzucić w tej kategorii:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/33818-Grupowanie-budynk%C3%B3w
Myślę, że można by te pomysły nawet skombinować w jeden.
Może nie do końca w takiej formie, ale za.
W takiej formie, że klikasz sobie i wyspa się zapala to nie ma szans na akceptację bo niby co byś miał jeszcze do roboty w tej grze ?
Robiłbym przygody, rozmawiałbym z ludźmi, całkowicie bezproduktywnie gapiłbym się na osadników z mozolną cierpliwością wykonujących swoją robotę i czekałbym na iwęty i nowe ficzery w grze.
Czyli dokładnie to, co robię teraz, przy potrzebie (o ile można to nazwać potrzebą) zaledwie 75 koszy dziennie. Jeśli o mnie chodzi, kosze to smutna konieczność, której zresztą da się bez większych problemów uniknąć.
GarnekPierogów
14.03.2014, 15:41
W takiej formie, że klikasz sobie i wyspa się zapala to nie ma szans na akceptację bo niby co byś miał jeszcze do roboty w tej grze ?
A po prawie 15 miesiącach gry masz coś ciekawego jeszcze do roboty? Klikanie 100-150 premii u znajomego to średnia rozrywka, zwłaszcza jeśli posiada się jeszcze jakieś życie poza TSO (pomijam zużycie microswitcha w myszce). ;)
powinieneś dodać jeszcze by tylko nie zepsuli premii dlatego jestem na nie .
powinieneś dodać jeszcze by tylko nie zepsuli premii dlatego jestem na nie .
Założenie, że przy okazji nic nie popsują jest chyba oczywiste.
Nie bardzo rozumiem, czy sabotujesz pomysł, który wydaje Ci się niezły, czy odrzucasz całkowicie ideę masowego buffowania.
całkowicie ideę masowego buffowania.
Takie coś w formule premiowania jednym kliknięciem nigdy na bank nie będzie wprowadzone. Jeśli kiedykolwiek będzie brane pod uwagę to tylko za klejnoty i jasno widać jaki kierunek objęli developerzy po wprowadzeniu w evencie wielkanocy premii obszarowych.
Każdy z nas startuje z tego samego punktu odniesienia - produkcja bez premii. Premia to efekt pracy w tym przypadku bezmyślnego klikania myszką i jednemu się chce klikać - dostaje premię, a drugiemu nie i jej nie dostaje - deal jest prosty. ;)
Gliwice-Sikornik
15.03.2014, 02:04
Jestem za !