Zobacz pełną wersję : Gra Możliwosc prowadzenia wojen oraz ranking najlepszego....
WuJekDavePL
12.03.2014, 00:10
Witam....
moim zdaniem ciekawą opcją, która by mogła byc dodana do gry to możliwośc ataku włości innego gracza w celu jej przejęcia i powiększenia swojego terytorium;)
dodałoby to trochę pikanterii w rozgrywce;)
Drugim akcentem, który by wzbogacił nieco rozgrywkę byłby ranking najlepszych na serwerze..... gracze byliby klasyfikowania według, np. poziomu, pkt doświadczenia;)
Czy któraś z tych rzeczy jest możliwa do zrealizowania??;p
Za udzielone odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam;)
Widać jesteś nowy. Poproś o usuniecie tego wątku bo zaraz Cię zjadą za takie głupie pomysły... :p
ranking kto ma najwięcej multi i kto najwiecej na bugach zyskał nie byłby zły, i w sumie jedyny sensowny;p
mój pomysł to jest dodanie ankiety lub zamkną
misiasia
12.03.2014, 09:49
WuJekDavePL widzę, ze spędziłeś sporo czasu na zapoznanie się z forum, z jego tematami i sposobem działania. to bardzo się chwali...
Witam....
moim zdaniem ciekawą opcją, która by mogła byc dodana do gry to możliwośc ataku włości innego gracza w celu jej przejęcia i powiększenia swojego terytorium;)
ale przecież właśnie to mamy! gdzieś jest jakaś dziura i obecnie logując się na swoje konto, można wylądować na całkiem innym. są życzliwi, którzy wykorzystują tą możliwość do wyprzedania iluś tam miesięcy czyjeś gry za rybkę. dokładnie tak jak w innych grach przeglądarkowych - logujesz się i okazuje się, że nie masz do czego
Drugim akcentem, który by wzbogacił nieco rozgrywkę byłby ranking najlepszych na serwerze..... gracze byliby klasyfikowania według, np. poziomu, pkt doświadczenia;)
po pierwsze, w tej grze najwyższy poziom to 50, czyli maksymalna ilość punktów doświadczenia możesz osiągnąć w kilka miesięcy, a po drugie, po co ranking po doświadczeniu, skoro wielokrotnie ni jak to się ma do rozwoju wyspy...
o tak, pierwsze już ci pokazałam, że mamy, a drugie możesz sobie zrobić sam w notatniku :P
Witam....
Za udzielone odpowiedzi z góry dziękuję i pozdrawiam;)
Obie rzeczy są możliwe do zrealizowania. Ale o ile za rozsądnym rankingiem jestem wszelkimi kończynami, to za atakowaniem i przejmowaniem cudzych wysp absolutnie nie. Pograj jeszcze parę dni, to sam wykoncypujesz dlaczego.
WuJekDavePL
12.03.2014, 14:00
Dzieki Lerxand..... udzieliłes jedynej mądrej odpowiedzi na moje pytanie;)
Dzieki Lerxand..... udzieliłes jedynej mądrej odpowiedzi na moje pytanie;)
CO??? Przecież on tylko potwierdził że jest to możliwe do zrealizowania. To tak jakbyś mnie zapytał czy możliwym jest że kiedyś w totolotka wygrasz, a ja ci odpowiem że możliwym to jest.
Nikt nigdy nie wprowadzi przejmowania wysp. Dlaczego? Bo część graczy wyłożyła realne pieniądze na dodatki do gry i miałaby to stracić na rzecz tych co nie wydali ani grosza? Już widzę ten lament (absolutnie na miejscu). Chcesz mieć bitwy w TSO z innymi graczami - czekaj cierpliwie na PvP.
A poza tym dlaczego się przejmujesz walkami z innymi graczami? Dopiero kilka dni grasz. Skup się na rozwoju wyspy. Trochę ci to zajmie.
Carbonara
12.03.2014, 17:43
Chcesz mieć bitwy w TSO z innymi graczami - czekaj cierpliwie na PvP.
tak, tak, czekaj i utrzymuj wyspę w dobrym stanie, wojsko w gotowości, zapisz prawa do wyspy synowi, a on z kolei swojemu synowi, bo może twoje wnuki albo prawnuki kiedyś będą mogły pograć w settlers.online z opcją PvP. Jednak moim zdaniem kolonizacja Marsa i Venus będzie realna prędzej, niż BB wprowadzi PvP.
Ale nie traćmy nadziei, w górę serca!
tak, tak, czekaj i utrzymuj wyspę w dobrym stanie, wojsko w gotowości, zapisz prawa do wyspy synowi, a on z kolei swojemu synowi, bo może twoje wnuki albo prawnuki kiedyś będą mogły pograć w settlers.online z opcją PvP. Jednak moim zdaniem kolonizacja Marsa i Venus będzie realna prędzej, niż BB wprowadzi PvP.
Ale nie traćmy nadziei, w górę serca!
To już nie moja wina :p