Zobacz pełną wersję : Przenoszenie Garnizonu
K_A_M_I_L
09.03.2014, 14:23
Wczoraj wydałem polecenie "przenoszenie" Garnizonu, w inne miejsce, blisko wroga, a owa czynność trwa do tej pory. Garnizon stoi w tym samym miejscu i nie można do niego dodać armii. Gdy klikam na garnizon, cały czas wyświetla się: "Aktualna misja: przenoszenie"
Jak można naprawić ten problem?
zfdzfzxczczx
09.03.2014, 14:37
Ticketem do supportu, albo spróbuj go odesłać z przygody
masowy problem :(
u mnie jeden gen od czwartku przechodzi na nową pozycję :mad:
Na chwilę obecną mogę jedynie poprosić, aby nie ustawiać garnizonów na wyczerpanych studniach/polach pszenicy.
Poprawka jest obecnie opracowywana.
Co nie wiedzieliście że generał w studni może utonąć, bul bul i po nim :)
rozrabiaka1234
11.03.2014, 09:17
To nie wina studni ani wyczerpanych pól od tygodnia pisze na support moi generałowie wracali z przygody i do tej pory sie nie przeniesli chyba pija po wygranej !!!!!
rozrabiaka1234, konserwacja, która obecnie trwa, ma na celu - między innymi - odblokowanie specjalistów, którzy "utknęli" w fazie "Przenoszenie".
damiana1987
11.03.2014, 13:38
ok a co jeżeli moi genenerałowie sa jako tako dostępni znaczy moge zaznaczyc ale gdy chce ich ustawić w obojętnie jakie miejsce na wyspie automatycznie mnie wyrzuca z obszarem serwera uszkodzonym. Dodam że po dodatkowej przerwie technicznej został odblokowany tylko weteran a mało tego teraz za każdym razem jak próbuje wejść na wyspe odrazu wyrzuca mnie z obszarem serwera uszkodzonym
czyli mamy rozumieć, że kolejna przerwa techniczna nic pożytecznego nie wniosła do gry?? to za przeproszeniem po co ona była??
ciekawe co z ludzmi którzy wogóle nie moga sie zalogowac na swoje konto i pal licho genkow osadnicy pewno juz nie maja co jesc i wogóle
czy komukolwiek po trimfalnie obwieszczonej informacji, iz dodatkowa: "PRZERWA TECHNICZNA ZAKOŃCZONA" odblokowalo generalow?
u mnie dodatkowa konserwa absolutnie nic nie zmienila...
zbyszek42
11.03.2014, 15:30
niestety, poprawka do konserwacji nie dała zupełnie nic...major jak był "szary" tak jest "szary"...i po co to komu było to dodatkowe zamykanie serwerów i udawanie że się coś dzieje ???
jak dotąd, problem z generałami jak istniał, tak istnieje, z wyrzucaniem z gry również, z niemożnością późniejszego logowania toże. Może, jak będzie następna konserwa, niech przetestują u siebie a nie na żywym organizmie, czyli na nas, bo już mnie k...ca bierze, bo ani pograć, ani później nawet nic pobudować :(((
coz widze nie jestem sam :) moj gienek dalej lewituje miedzy wyspa a przygoda:) pozd
K_A_M_I_L
11.03.2014, 18:51
Właśnie pojawił się kolejny problem, gdy klikam na dom władyki, bądź koszary itp., wcale nie mogę do nich wejść. Czy ktoś ma podobny problem? Co mogę zrobić, nie mam jak rekrutować nowych jednostek, tworzyć premii itp.
Kitikejt
11.03.2014, 19:18
Właśnie pojawił się kolejny problem, gdy klikam na dom władyki, bądź koszary itp., wcale nie mogę do nich wejść. Czy ktoś ma podobny problem? Co mogę zrobić, nie mam jak rekrutować nowych jednostek, tworzyć premii itp.
Na to akurat powinno pomóc czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki i ewentualnie ciasteczek. Przypominam, że robi się to na WYŁĄCZONEJ grze.
a mój całkowicie zniknał...jejku, co tu się wyrabia ??
Mardogus
12.03.2014, 01:25
u mnie major zablokowany od piatku - kilka zgloszen do suportu, dodatkowa konserwa i dalej to samo...
edit:
Kolejny dzień oczekiwania i kolejne długie godziny bez odezwu ze strony suportu...
Shadow_mk
28.03.2014, 13:31
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/av/5g/yr/ah699g.jpg
jakos czuje ze nie do konca powinen tak ladowac na przygodzie ...
Shadow_mk
28.03.2014, 20:49
ehhh te garnizony to lajzy straszne teraz polazl mi do sasiada w kooperacyjnej ....
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/tl/hu/u6/wg3ot0.jpg
jak to była sąsiadka to rozumiem też bym poszedł :D, ale jak sąsiad..... GENDER jest wszędzie :D
browar69
30.03.2014, 18:32
Brak słów mi support już miesiąc naprawia uszkodzony obszar... Co więcej, na początek próbowano mi wmówić, że problem nie występuje, a potem pytano czy konserwacja naprawiła :P
JacekZwonsem
01.04.2014, 09:41
tez mam problem z zablokowanym generelam. po tej "naprawie" bylo kilka dni ok ale znowu sie zablokowal. moze po konserwie sie odblokuje. tylko pytanie kiedy sie znowu zawiesi ;p naprawy jak widac coraz gorzej wychadza i po kazdej pojawia sie coraz wiecej bledow.