Zobacz pełną wersję : Gra Introligator - proponowane zmiany
Agniesia19843
09.03.2014, 12:44
Witam
Mam propozycje zmiany w introligatorze mianowicie :
- aby była możliwość produkcji większej ilości przedmiotów z introligatora czyli jak mam zasoby to mogę rozpocząć produkcję 20 przedmiotów od razu - wtedy lepiej byśmy wykorzystywali premie
-możliwość handlu przedmiotami z introligatora
Co o tym sądzicie ???
Witam
Mam propozycje zmiany w introligatorze mianowicie :
- aby była możliwość produkcji większej ilości przedmiotów z introligatora czyli jak mam zasoby to mogę rozpocząć produkcję 20 przedmiotów od razu - wtedy lepiej byśmy wykorzystywali premie
-możliwość handlu przedmiotami z introligatora
Co o tym sądzicie ???
to chyba forma żartu na niedzielę ;)
To również zobaczymy jak świnia niebo w wykonaniu BB, skoro głupiego multiplikatora się nie możemy doczekać odnośnie koszar jak i przesuwania kolejki w magazynie prowiantu/koszarach ...
Wystarczyloby dodac możliwość kolejkowania w nim.....ulatwilo by to sprawe
Wystarczyloby dodac możliwość kolejkowania w nim.....ulatwilo by to sprawe
Co w sensie by ułatwiło ? Ustawiłbyś kolejkę na wszystkie książki i co dalej ? Koniec systemu badań ?
Co w sensie by ułatwiło ? Ustawiłbyś kolejkę na wszystkie książki i co dalej ? Koniec systemu badań ?
Silu, nie na wszystkie. Wystarczyłoby 1 miejsce na aktualną produkcję (tak jak to jest teraz), plus 1 miejsce w kolejce i do tego to co mam w podpisie (klej x12h).
Silu, nie na wszystkie. Wystarczyłoby 1 miejsce na aktualną produkcję (tak jak to jest teraz), plus 1 miejsce w kolejce i do tego to co mam w podpisie (klej x12h).
A dlaczego tylko jedno miejsce, a nie dwa ? :D
A dlaczego tylko jedno miejsce, a nie dwa ? :D
A nie wiem w sumie. Mogą być i nawet 3. Każde dostępne oczywiście za niebieskie podobnie jak miejsce w kolejce budowania.
Orzeszkuwloski
14.09.2014, 19:59
Odblokowanie za klejk albo za fasolę/łodygi:-) Ewentualnie jako dodatkowe udogodnienie dla posiadaczy konta premium. Popieram, ale nie zagłosuję bo ankieta zamknięta, a na początku nie byłem przekonany do pomysłu, więc dałem sobie chwilkę czasu na przemyślenie.
Ta wszystko od razu, najlepiej za darmo, bo niby setlersi są tak wciągające ze trzeba mieć wszystko już.
Orzeszkuwloski
17.09.2014, 09:36
Jak za fasole/łodygi to tak mniej więcej dla ostatniego levelu na dłuższą metę. Jeżeli wg Ciebie 50 leveli robi się "od razu" to - tak, od razu wszystko i za darmo:-)
EX_Cyferka
21.02.2015, 12:25
ankieta wygasła, brak możliwości oddania głosu przez innych graczy.zamykam.