Zobacz pełną wersję : Gra Migający kafelek dla wiadomości na kanale Gildia
Witam Wszystkich,
Mam propozycje aby dodać system informowania o wiadomościach na kanale gildiowym dla osób przebywających na innych kanałach np. Globalnym.
Mam 2 propozycje rozwiązania:
1. Migający kafelek kanału gildiowego który informuje o nowym wpisie na kanale Gildia
lub
2. kanał gildiowy wyświetlany na wszystkich pozostałych kanałach innym kolorem tylko dla członków gildii.
Witam, a obecny system informowania o nowych wiadomościach posiada jakieś wady ? ;)
Przecież teraz nie patrząc na gildyjny czat tylko inny jak się pojawi jakaś informacja w nim to się podświetla jak na innych kanałach ...
Fredek_z_F-K
09.03.2014, 00:15
1. Migający kafelek kanału gildiowego który informuje o nowym wpisie na kanale GildiaToż tak właśnie jest teraz przecież...
Przecież teraz nie patrząc na gildyjny czat tylko inny jak się pojawi jakaś informacja w nim to się podświetla jak na innych kanałach ...
tak jest ? ;)
1. Migający kafelek kanału gildiowego który informuje o nowym wpisie na kanale Gildia
mi wystarczająco miga
Angelkaxd
09.03.2014, 11:04
Teraz jest tak, że się podświetla na pomarańczowo, co jest chyba wystarczająco widoczny.
Widocznie u Ciebie na kanale gildii nikt nie pisze, że nie widzisz ;p
Misiorww
10.03.2014, 18:11
pewnie mu chodzi o t ożeby mrygało ;)
Kitikejt
10.03.2014, 18:58
Mryga przez chwilkę po pierwszym wpisie od przejścia na inny kanał ;) po następnych wpisach już tylko świeci ;)
Carbonara
10.03.2014, 19:04
myślę, że ten mrygający kafelek to teraz chyba największy dylemat jaki przed nami stoi w tej grze, decyzja jest trudna, na dzień dzisiejszy nie wiem... czy lepiej jak miga czy jak mryga...
A ja bym dodał 3cią opcję - aby zakładka (kafelek - buhahaha... dobre... :/) czatu gildyjnego napierdzielała białym kolorem z efektem stroboskopowym (ewentualnie mieniła się całą paletą kolorów, również z efektem stroboskopowym)...