PDA

Zobacz pełną wersję : Lekcewarzenie graczy

jac3k27
06.03.2014, 07:54
Czy któś mógłby mi wreszcie powiedzieć kiedy naprawicie tę grę. Od trzech dni nie mogę grać, bo mam problem z osadnikami. Ciąglę widzę 3313/3030 co powoduje, że nie nikt nie pracuje. Skończyły sie wszystkie kopalnie i surowce. Z tego co czytam to ten sam problem ma wielu graczy. Czy to znaczy, że mam zakończyć grę i poszukać sobie innej? A co z pieniędzmi, które w nią włożyłem? Czy ktoś mi je odda?

dcd950
06.03.2014, 08:24
Właśnie - popieram kolegę - ja też włożyłem w tą zabawę kilka złotych. I czy administracja myśli, że przekupi mnie teraz jakimś kolorowym giftem ? Hmmmmm - ciekawe, co byłoby gdybym zażądał zwrotu kasy (a mogę udokumentować wpłaty). Draństwo i dziadostwo. Mam wrażenie, że obsługa techniczna jest na 1 levelu - zatrudnijcie fachowców !!!!!

RedJul
06.03.2014, 10:06
Czy któś mógłby mi wreszcie powiedzieć kiedy naprawicie tę grę. Od trzech dni nie mogę grać, bo mam problem z osadnikami. Ciąglę widzę 3313/3030 co powoduje, że nie nikt nie pracuje. Skończyły sie wszystkie kopalnie i surowce. Z tego co czytam to ten sam problem ma wielu graczy. Czy to znaczy, że mam zakończyć grę i poszukać sobie innej? A co z pieniędzmi, które w nią włożyłem? Czy ktoś mi je odda?

Musisz albo zrobić przygodę i stracić trochę żołnierzy albo dobudować rezydencji inaczej nigdy Ci nie ruszy.
Swoją drogą warto rozejrzeć się po forum a nie zakładać 55 wątek na ten sam temat.