Zobacz pełną wersję : Brak możliwości dodania osadników
Zniknęli osadnicy ok. 400, którzy na 100% wczoraj byli bezrobotni. Limit populacji 14510/14530, przy próbie dodania paczki 625 stan bezrobotnych nadal 0, limit się nie zmienił, a paczka z emerytowanymi zniknęła.
GreenLands
04.03.2014, 07:42
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/34526-Przerwa-konserwacyjna-04.03.2013?p=140894&viewfull=1#post140894
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/34526-Przerwa-konserwacyjna-04.03.2013?p=140894&viewfull=1#post140894
Co tu wklejasz za bałagan ?
Zakapior3
04.03.2014, 08:04
A czy w czasie krótkiego i burzliwego żywota TSO, zdarzyła się konserwacja, podczas której czegoś nie "naprawiono"?;)
Może BB ogłosi konkurs, albo ankietę:D
Wszystko wróciło do normy po dodaniu kolejnej paczki emerytów i zrobieniu przygody. Wygląda na to, że produkcja ludności szła na pokrycie minusowych pracujących osadników ( bug zgłaszany wcześniej )
U mnie to wygląda tak jak powinno być
http://fotozrzut.pl/zdjecia/a32324c527.jpg
pozdrawiam
Fleotria
04.03.2014, 11:32
No to chyba masz farta bo u mnie po dodaniu emerytow z gwiazdki dalej jest zero a zadnego miejsca pracy nie trzeba bylo uzupelniac
Kanapka z serem tez nic nie zmieniła
to prawda, po dodaniu paczki raz mam 1750 osadników a za moment 75 i tak non stop, loteria
i dodaje następny błąd, po najechaniu kursorem na pasek postępu w budynkach produkcyjnych, zauważycie że część z nich wcale nie postępuje, jednym słowem nie ma produkcji, czy BB tez wytłumaczy ten błąd nadprodukcją surowców ?
bachus1313
04.03.2014, 17:20
BB nie jest w stanie nic wytłumaczyć, bo najpierw by musieli wiedzieć co schrzanili. Tym razem!!!!!!!!
Minęło 8h od konserwy i zero reakcji.
witam
U mnie jest całkowity brak osadników nic nie pomaga ciekawe czy będzie jakaś dodatkowa konserwa
gram już 1,5 roku mam 50 lvl ale przez ten cały czas myślałam, że BB nauczy się przynajmniej co to znaczy "kontakty międzyludzkie" a oni nadal mają mentalność ufoludków i próbują wytłumaczyć niewytłumaczalne, traktują nas jak idiotów.
ludzie, co w tej grze jeszcze można spieprzyć ? proponuję ogłosić konkurs : co spieprzą przy następnej konserwacji ? a podejrzewam że jeszcze wiele mają możliwości
rano też tak mi skakali osadnicy raz było 200-kilkudzisięciu a za chwile 0 - zero
a teraz wywaliło "OBSZAR SERWERA USZKODZONY " po tym jak chciałem generała w inne miejsce na wyspie przestawić :(
wredniejszy
04.03.2014, 17:55
No tak konserwa z zepsutą rybą była ehh cuda na wyspie i tak prawie co tydzień :(
A ja mam maksymalną ilość popka cokolwiek bym nie zrobiła z nimi na przygodach... Jak giną to znikają, a po sekundzie znowu jest max.
co konserwacja to kolejne elementy gry sie pietrusza
wezcie sie do roboty
zacznijcie poprawiac co gracze wskazuja a nie pieprzycie kolejne zadania
a tak na marginesie to pisze o znikajacych osadnikach i zasobach
No zwalą wszystko czego się dotkną!!!
Prośba już nic nie konserwujcie, bo w tym tempie to jeszcze trzy konserwy i gracze wam się skończą.
CoDiAl77
04.03.2014, 22:25
Ja mam tak samo, jak Marcja i mnie się to podoba :D
może ktoś coś w końcu poprawi, albo sie wypowie kiedy to wróci do normy, bo normalnie mnie zaczyna trafiać bajzel jakiego dawno nie było
Codial, ja też nie narzekam ;P
(Tylko z chlebkiem nie ma co robić, od dwóch dni chowam do gwiazdy ;D )
CoDiAl77
11.03.2014, 12:26
Sprzedasz nadwyżki z okazji Wielkiej Nocy i związanych z tym świętem atrakcjami :)