Zobacz pełną wersję : Gra granit
A ja chciałbym wiedzieć dlaczego z przygód praktycznie przestał wpadać granit ? Nie oszukujmy się - kiedyś granit wpadał co którąś przygodę, dzisiaj jest go ja na lekarstwo. Czy to też polityka BB żeby kupować go za klej ? Bo całkiem normalne to to nie jest, i niech nikt nie mówi że coś nie jest na rzeczy....
Kranderga
02.03.2014, 11:44
Masz rację, coś jest na rzeczy, ta sytuacja trwa już od dwóch lat, chyba najwyższy czas na zmianę.
Przeczytaj sobie:
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/25373-Granit-dlaczego-tak-ci%C4%99%C5%BCko-go-wylosowa%C4%87
zwróć uwagę na datę postu
Tornados
02.03.2014, 14:48
Hmmm wczoraj 3x granit z dzielnego krawca a wczesniej w tym tygodniu 900 z piratow i 10x 400 z okradajek + inne przygody wiec to kwestia szczescia :D
Angelkaxd
02.03.2014, 16:40
ja wczoraj 4 Byki z wymianą dropów, co daje 12 dropów z Byka, 5-6 były z granitem ;)
Także dzis 2x z byka granit więc teoria obalona że granitu nie ma, raz jest raz nie ma, nie ma co sie doszukiwać drugiego dna.
krotos666
02.03.2014, 18:03
Ja już się nie raz przekonałem, że czasami jak się złapie złą passe to leci saletra i saletra i coś jeszcze ale nie granit.
Ale czasami jak się złapie wiatr w żagle to granitu mamy tysiące.
Niestety, ale masz jakiś procent szansy na granit więc on wpada.
Tylko trzeba mieć jeszcze ciut szczęścia.
Teraz skończyłem 3 Byka pod rząd i za trzecim razem dopiero granit wpadł, ale wpadł. :)
wczoraj - 11x byk - 1x granit. Faktycznie wpada non stop :) Zresztą widać na handlu ile jest granitu - aż nie chce sie przewijać kolejnych stron :)
Zamiast odpowiedzi:
Żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne.