Zobacz pełną wersję : Gra Szukanie przedmiotów kolekcjonerskich u znajomych
Fredek_z_F-K
01.03.2014, 21:38
Coś w tym temacie majaczyło mi w którymś z pamiętników dewelopera. Teraz nie mogę tego znaleźć.
Chyba chodziło o to, że na znalezionym pokemonie u kogoś będzie można postawić flagę. I tyle.
A ja myślę, że można pójść dalej:
a) jak z kotłami na przygodzie
b) przynajmniej 1 szt. za znalezienie
krotos666
01.03.2014, 21:51
Jestem na NIE.
Ponieważ łatwo wtedy będzie można uzbierać duże ilości tych pokemonów.
Od dłuższego czasu wiadomo, że jest do tego odpowiednie narzędzie, o którym już wiele osób na forum pisało.
Fredek_z_F-K
01.03.2014, 22:06
Ponieważ łatwo wtedy będzie można uzbierać duże ilości tych pokemonów.To dlaczego to jest źle?
Od dłuższego czasu wiadomo, że jest do tego odpowiednie narzędzie, o którym już wiele osób na forum pisało.A co do narzędzia, to mam wątpliwości, bo:
a) jeśli legalne, to i tak
Łatwo można uzbierać duże ilości tych pokemonów.Więc co to zmienia? Za to dodaje dodatkowy elemant do zabawy w TSO
b) jeśli nielegalne, to chyba nie popierasz oszustów?
krotos666
01.03.2014, 22:42
Dzisiaj Tobie chyba trzeba tłumaczyć jak do dziecka chyba.
Skoro niektóre osoby będą mogły te narzędzie wykorzystać, to zbiorą dużo kolekcji.
Jak zbiorą dużo kolekcji, to zrobią dużo premii z nich.
Czyli wykorzystają ten narzędzie do zbicia kasy na targu sprzedając te premie.
DLATEGO NIE !
edit:
nie wspominając, że na samych kolekcjach taka osoba będzie mogła zarobić, na tych dodatkowych.
Angelkaxd
01.03.2014, 22:46
Jestem na tak, ale tylko w ten sposób, że znalezienie czegoś u znajomych nie będzie zabierało im ilości tego badziewia ;)
Jeśli ktos bd mial ochote łazić po znajomych i klikać to, przez co zarabiać 'dużo' monet na targu to CZEMU NIE? Niech zbiera ;p
Misiorww
01.03.2014, 23:29
nie
Uranos_old
11.02.2016, 21:10
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 01.03.2014 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos