Zobacz pełną wersję : Problem w koszarach
MarekLca
25.02.2014, 21:31
Wystąpił u mnie dziwny bug w grze.Mam uruchomioną produkcję rekrutów w koszarach na premii skunksa 4 partie,3 po 25 i 1 9 rekrutów ale wtedy zaczyna sie problem.Po ukończeniu produkcji parti 9 rekrutów cały procesz zaczyna sie od początku i dalej w kolejce mam 84 rekrutów do wytworzenia.Rozpoczęta przygoda a tu nie ma możliwości odnowienia stanu armii,coś czuje,że konserwacja zrobiła więcej złego niż dobrego.Podejrzewałem już coś po zalogowaniu do gry bo co minute dostawałem informację ,ze ukończono szkolenie jednostek chociaż w koszarach nic nie był :mad:
Znany bug dla BB podczas trwania premii skunks lub myersa. Wykasować kolejkę do tego co ma się szkolić i wyjść z gry na ponad 30 minut oraz nie zaszkodzi przeczyścić przeglądarkę. Powinno się samo naprawić po tym zabiegu.
Ps. "Niby" pracują nad rozwiązaniem tego ;p
a wiecie może coś na temat takiego myka w koszarach, że przy pierwszym logowaniu do gry, jak sie wchodzi do koszar i chce się nająć rekrutów, klikając przy końcu suwaka liczba nie jest max 25 tylko 20sztuk jest przypisywana, żeby było 25 trzeba klikać ponownie, problem dotyczy tylko pierwszej rekrutacji po zalogowaniu, następne już są ok
Saruman_74
27.02.2014, 00:01
Nie zawracajcie głowy BB
Xaar teraz myśli jak się z silosów wytłumaczyć :)
a tak na poważnie mam ten sam problem w koszarach jak i w mag. prowiantu
u mnie suwak zatrzymuje się na 18
dykteryjka
27.02.2014, 01:43
Nie zawracajcie głowy BB
Xaar teraz myśli jak się z silosów wytłumaczyć :)
a tak na poważnie mam ten sam problem w koszarach jak i w mag. prowiantu
u mnie suwak zatrzymuje się na 18
Nałże, jak zwykle :)