PDA

Zobacz pełną wersję : Konto widmo

Strus_84
21.02.2014, 14:13
Witam
Poszukuję namiar na osoby które mogą się dokopać dalej do konta, chodzi o to że jakiś czas temu usunąłem konto Uplay nie zdając sobie sprawy że nie będę mógł się zalogować na settlersy, po 20 dniach pisania do naszego suportu udało mi się wywalczyć adres email na którym miałem tamto konto założone i nick, ale co mnie boli że konto na 42 lev nadal istnieje ja je nazywam kontem widmo bo znajomi mogą w nie wejść ale ja się dostać nie mogę. Z tego co suport mi pisał to nie ma takiej możliwości by na nie ponownie wejść bo zostało one źle usunięte, więc się zastanawiam jak niby nie można wejść skoro jest ?? może wyżej trza napisać do kogoś i wyjaśnić sytuację jaka zaszła, może w tedy coś się uda, albo przynajmniej wyjaśni czemu nie można się tam dostać. Może ktoś z was wie do kogo pisać by spróbować odzyskać tamte konto lub dostać odpowiedź konkretną czemu np. nie można.

BB_xaar
21.02.2014, 14:39
Kasacja konta Uplay jest równoznaczna z utratą dostępu do wszystkich profili, które są do niego przypisane.
Z moich informacji wynika, że proces ten jest nieodwracalny.

O ile mi wiadomo, informacja o utracie wszystkich "powiązanych" profili jest udzielana przed potwierdzeniem kasacji konta Uplay.

Strus_84
21.02.2014, 14:50
Tak wspominał coś o tym gość z Upaly tyle że nie zdawałem sobie sprawy że settlers jest przypisane do Uplay, wiedz powiedz mi proszę jak to jest skoro zostało usunięte konto to co robi moje konto widmo na serwerze ?? Znajomi mogą dawać premki odwiedzać je a ja się dostać nie mogę, to nie rozumiem gdzie leży problem by dostać się do niego.

BB_xaar
21.02.2014, 18:29
Kasacja konta Uplay, które jest przypisane do profilu The Settlers Online, uniemożliwia dalsze korzystanie z danego profilu w grze. Powiązanie pomiędzy profilem The Settlers Online, a kontem Uplay, jest unikalne i o ile mi wiadomo, nie da się go odtworzyć. Postaram się dowiedzieć czegoś więcej.

Strus_84
21.02.2014, 18:37
Ok będę czekał, choć ciągle zastanawia mi fakt czemu konto jest widoczne, mimo że była robiona konserwacja, ciekawe czy będzie one tam czy po jakimś czasie zniknie
BB_xaar ale bawi mnie to a zarazem drażni straciłem konto z niewiedzy, konto widmo jest ale dostać się nie można, to wygląda teraz tak jakby twórcom gry wymknął się jakiś błąd gry nad którym nie mają kontroli.

BB_xaar
21.02.2014, 18:57
Strus_84, proces kasacji jest stopniowy i obawiam się, że nie da się go zatrzymać. Najprawdopodobniej wraz z uruchomieniem części skryptów, Twój "stary profil" zostanie usunięty.

Jeśli dowiem się czegoś nowego w Twojej sprawie, dam znać.

Strus_84
21.02.2014, 20:14
Ok dzięki będę czekał cierpliwie.

zabojcasłabych
22.02.2014, 09:18
Rozwaliles zdeczka system...

Strus_84
22.02.2014, 11:35
Rozwaliles zdeczka system...
Tym że w taki sprytny sposób konta się pozbyłem ??